Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En eğlenceli maçlar çıkaran deckler


tunca

Öne çıkan mesajlar

Bir kart oyunu tasarlamayı düşünüyorum, oyunun eğlenceli olacağından emin olmak için başka kart oyunlarındaki eğlenceli ve taktiksel derinliği olan çarpışmaları baz almak istiyorum.

Karşıya karşıya geldiklerinde dengeli ve eğlenceli oyunlar çıkardığını düşündüğünüz deckleri paylaşabilirseniz çok işime yarar. hangi oyundan olduğu önemli değil magic de olur, hearthstone da olur başka bir oyun da olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aa tunca. naber :)

bence decklerden gitmek tersten gitmek olur biraz. önce core gameplayi hazırla sonra derinleştirirsin. core gameplay dediğin de taş makas kağıt zaten. gereken bilgi de komple sende var. elini korkak alıştırma bodoslama oyunun temelini tasarla sen.

oyunun stagelerine göre, karşısındaki rakibe göre, şansa ve beceriye göre üstünlüklerin olacağı bi iskelet ve karakterler. bi de senin oyunu diğerlerinden ayıracak bir iki core mechanic.

benim en sevdiğim matchuplar rush yapanlara karşı mid/late game lerin çabası. control tarafı sensen control da güzel oluyor. karşısında olunca delirtiyor tabi şanslı bi kontrol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynanış hearthstone benzeri olacak, farklılık olarak iki oyuncunun ikişer zonelarında creaturelar ileri geri hareket edebilecek, ranged kartlar zone atlayarak damage verebilecek

diğerlerinden ayıracak mekanik: draft, trade, ucuz booster(ticari işe dönüşürse =P), automated turnuva
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...