Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ücretsiz online Magic The Gathering


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
XMage denen bir program var, gunun her saati istediginiz formatta MtG oynamaniza ve draft atmaniza yariyor.

Ben tercih etmiyorum; arabirim iyi degil, competitive bir scene de degil tabii; ama ucretsiz tamamen. Istediginiz kartla deste kurup oynayin.

Bir baktim nasilmis diye ben de:

http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-08-17%20at%2017.13.34.png

Fair use altinda yorumlanabilir bir yere kadar ama, dukkanlarda yuzlerce lira bayilip bir Modern destesi yapmadan ya da pahali Standard kartlarini almadan once proxy (yazicidan basilmis iste) destelerle oynar herkes, Wizard'in da bu konuda bir sorunu yok. MTGO icin boyle bir imkan yok ama tabii. Modern Death & Taxes destemi Legacy versiyonuna guncellemeyi planliyordum, bu programi kullanarak gerekli parayi yatirmadan once test yaparim biraz. Proxy yerine gibi dusunurseniz yani kullanmakta sorun gormuyorum.

Sitesi burada: http://xmage.de

Indirin, Java oldugu icin her platformda calisiyor. Sonra oynayin iste, kolay cok. Sag ust kosede Symbols ve Images var oradan kart resimlerini ve sembolleri indirin ama once.

Hic oyunu bilmeyenler ucretsiz Magic Duels ile ogrenebilir once. Sonra da bu Modern destesiyle baslayabilirsiniz: http://drop.muratcansimsek.com/Human%20Army.dck

Deste bu: http://www.mtggoldfish.com/deck/312771#online Oynamasi cok kolay bir aggro destesi.

Tum formatlarin Tier 1 destelerine de suradan bakabilirsiniz (yukardaki deste Tier 2, ama basarili MTGO'nun casual odasinda, orasi icin kurdum zaten): http://www.mtggoldfish.com/metagame/standard#online

Rahat deste yapmak icin ama Decked Builder gibi program gerekli.

PS. Magic oynamanin asil zevki competitive oynayip turnuvalara girmeye baslayinca cikiyor. O da MTGO'da ve yerel LGS'de mumkun tabii sadece. Pauper ya da Modern turnuvalarina haftada bir girmeye calisiyorum ben MTGO'da, asil is orada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Sonunda kazanma sadece sehrindeki MtG dukkaninda ve MTGO'da oluyor. Turnuvalara giriyorsun, iyi bir sonuc alirsan odul olarak booster aliyorsun. O boosterlardan kart cikiyor, o kartlarla yeni deste yapiyorsun. Ya da istersen hic acmadan booster'i satiyorsun direk, aldigin parayla yeni deste yapiyorsun. Uzun vadede acmamak daha karli. Ya da yine istersen booster'larla oynanan bir format olan draft'a katiliyorsun odul booster'lardan. Eger draft'tan iyi bir sonuc alirsan yine booster kazaniyorsun.

Boyle donuyor iste sonunda kazandigin.

Bir de soyle siteler var: https://www.cardhoarder.com

Bunlardan kart satin alabiliyorsun, o kartlarla da deste yapiyorsun. O yukarda yazdigim deste mesela $70 asil online oyunda (bu konuda anlattigim oyunda bedava tabi). Oynandigi formatin en ucuz destelerinden biri, Magic genel olarak pahali bir hobi Warhammer seviyelerinde olmasa da.

Asil zevk ama deste kurmak ve o desteyle kazanmak. Odulleri bir yana birakirsak, lazandiginda kazandigin satranc oynarken kazandiginda kazandigindan pek de farkli degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...