Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 320i ed


Pasha

Öne çıkan mesajlar

Hacı bu Ed nası bişeyse çok katılamıyorum dediğine. Kullanımla alakalı sanırım. Her şeyi araca bırakırsan yakar 9 litre. Azıcık da akıllı oynamak gerekiyor.
Şöyle anlatayım:

Hereke'de bi trafiğe yakalandım taaaa FSM'ye kadar. 3 saatte gittim.
Aracın ağırlığına göre kaldırırsan, gaz tepkisini vs ayarlarsan sıkıntı olmuyor. Çünkü ağırlık standart, ancak hacim 1,6 litre. Dolayısı ile götüm götüm kaldırıp kısa mesafede durdurursan aracı, "dur-kalk" dediğimiz olay gerçekleşiyor. Kİ BANA GÖRE bu kilo ve bu litreye göre 9 litre bile harika bi rakam.
Bahsettiğim mesafeyi 7,2 ile geçtim. Ki bahsettiğim güzergahı bilenler ne dediğimi anlayacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

520d almak için satıyorum.


bosver 5.20d yi, 5.25d xdrive al. yakit tuketimi yakin sayilir. ancak beygir farkina deger. ayrica kasa degisimi yakin. 2 senesi kaldi.

5.20d lerden sadece integral aktif olanlarini oneririm, ama onlar da artik 5 yasinda falan. ilk partiden sonra o donanimi da bir daha paketlere koymadilar zaten.

kalani at cope gitsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

borusan koymuş çocuğu, 2.99'a sabitlemişler kuru. 320i ed'nin en boşu bile 141 olmuş, 525xd boş 284.


ben gecen gun dolu sayilabilecek x5 icin 365 bin tl fiyat teklifi aldim. 15 gun sonra ayni arabaya baska bir bayi 345 bin dedi. satis hedefi, stok, uzun sure elde kalma durumu, renk vs baya degisiyor o olay. kurdan cok asil bayilerin donemsel fiyatlamasi sorun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

sıfır alıyım istiyorum o yüzden 520d baktım. bi tane 525xd var premium paket 2014 8000 kmde, 255'e bırakıyolar. en kötü onu alırım dediğin kadar farkediyosa.


76bin km de 5.20d kullanicisiyim. ilk sahibiyim. 5 senem bu araba ile gecti. koltuguna oturdugumda 5.25 in performansi cok daha tatmin edici. tek eksik integral aktif dedigim gibi. ama o zaten yeni 5.20d lerde de yok. sen ekletmedigin surece hic bir pakette gelmiyor.

aslinda 2010 model f10 5.30d lerde dinamik suspansiyonlu ve integral aktifli bir iki tane gormustum galeride zamaninda. ikinci el yakalansa cok iyi bir secenek olurdu. sahibindene ara ara merak edip bakarim, bu iki donanimin beraber oldugu 5.30d lerden bir tanesi bile dusmedi satisa. en iyi surus keyfi onlarda, ozellikle suspansiyon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...