Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Therian Saga - Browser-Based


Xaero

Öne çıkan mesajlar

hadibea said:


@loop
tr serverındayız 20 günlük server varken 2 yıllık sunucularda oynamanın hiç bir anlamı yok. biliyorum çeviriler çok yoruyor ama 1-2 haftada alışılıyor.


Şeyle bir şey var ama, 500 küsür günlük eng serverinde 130 kişi oynuyorsa, tr serverinin de nüfusunun kalabalıklaşması bayağı zaman alır gibi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 hafta önce 5-10 online vardı dün akşam 60 gördüm. zaten anlık çevrimiçi oyuncu sayısı direk oyuncu sayısını yansıtmıyor. bende 24 saat oynamama rağmen maksimum 1-2 saat çevrimiçi oluyorum gün içerisinde. herhalde 200-300 kişi vardır oynayan. bence 1 aylık süreçte fena değil.

xenus verdiğin linkteki konu yüzünden yeni başlayan birçok kişi oyunu bıraktı. oyuncular istiyorki uğraşmadan, alet vs peşinde koşmadan basıyım itemleri alıyım skilleri. klasik gm bey vendor deri set satmiörr tribi. o başlığı açan arkadaşa bugünkü fikirlerinide sormak lazım. zaten gececi' nin 9 temmuzdaki postuna bakarsan 1 hafta içinde U dönüşü yapmışlar. gececi - moscaltar oyunda en önde giden iki oyuncu ve o verdiğin başlıkta bulamıyoruz dedikleri itemleri bugün kendileri üretip satıyor :)

yani ekonomi yavaş yavaş olgunlaşıyor. content oyuncuların kolektif çabasıyla gittikçe açılıyor. tr serverında oynayarak bunun bir parçası olabilirsiniz. yok uğraşamam derseniz usa serverına girip zaten olgunlaşmış bir serverda, her aletin kolayca elde edilebildiği, takılmadan tıkanmadanda oynayabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar uzun süredir böyle bir web based oyun arıyordum, hadibea sayesinde aradımı buldum. 29 yaşındayım, işten güçten vakit buldukça oyun oynuyorum, eski performansta kalmadı ki artık rahat, surekli vaktimi cok almıycak ama aynı seyleri yapa yapa monotonlasmayacak oyun arayısım Therian Saga ile son buldu. Tüm MMO'lardaki uyeliklerimi kapattım ve Therian Saga'ya 2 haftadır kitlendim.

Oyunda beni ceken en onemli durum oyundaki tum urunlerin playerlar tarafından uretilmesi ve oyunda 1000den fazla urun mevcut. her urun birbiri ile bağlantı icinde yani bir urunu digeri ile birlestirince farklı urun olusturabiliyorsunuz. 15 yasımdan beri MMO manyagı bir kisi olarak bu database i hic bir oyunda gormedim, yanına en yaklasan Eve Online'dır. Ama ordada itemleri birlestirme gibi bi durum sozkonusu degil. İtem birlestirmek derken 2 yuzugu birlestirip daha guclu yuzuk elde etmekten bahsetmiyorum. Mesela iksir yapıcaksınız, bir bitki x yetenegi arttırıor, diger bitki y yetenegi arttırıyor, bu bitkileri birlestirip iki yetenegi arttıran urun elde ediyorsunuz. tabi yetenek sayısı 100un ustunde oldugu icin ve her bolgeye ve meslege gore yetenekler degisim gosterdigi icin oyunda monotonlasma sozkonusu degil.

Bircok MMO oynayan kisi olarak oyundaki kuyumculuk ve iksir bilimi sistemi kadar iyi design edilmis sistem gormedım. Bir denemenizi tavsiye ederim.

Malesef oyunun turkce kılavuzları ve rehberlerı henuz tasımıyor. Ben ingilizce bilgimle USA serverlarında oynayanların ingilizce hazırladıkları rehberler ile oyunu ogrenmeye calısıyorum.

Saka biyana sunu itiraf etmeliyim, okadar fazla yapılacak sey varki bilgisayarı actıgımda hangisine oncelik vermem gerektigini bile kestirmekte sıkıntı cekiyorum, yani cok zevkli :) bole detaylı oyunların biraz manyagıyım kendime eziyet cektirmeyi seviyorum :D

Oyuna gelirseniz oyundaki nickim Xonthi. Her konuda yardımcı olurum. Oyun kalabalıklasırsa hem pazar gelisicek, hem fiyatlar dusecektir. Suan az kisi oldugu icin fiyatlar baya yuksek. Yinede denemenizi tavsiye ederim. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

dün akşam mail geldi reften bilgildak kaydoldu diye. dedim bir daha taç almayız herhalde. sabahki post tam bir hüsran oldu hehe. niye sevmedin, çevirilerden mi? :)


evet abi, türkçe bana çok garip geliyor ki çevirilerde çok garip. yarı ingilizce, yarı türkçe çok garip olmuş ve ara yüzler çok kötü bir browser oyunu için.

eskiden batmıyordu ama rahatsız etti şu haliyle. ayrıca resolution a scale olamıyor olması da ayrı bir problem. 2560 çözünürlük, her şey ufacık, büyütemiyorum.

oyunun dışında 45 dk falan baktım, çekici bir tarafı olmadı. ben combatı biraz daha tacticaldır diye bekliyordum. "saldır" tuşuna basmaktan ibaret olunca kapattım.

ref link işe yaradıysa ne mutlu bana emeğe değsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çeviriler gerçekten can sıkıcı. adamlar anlam çevirmek yerine direk kelimeyi çevirmişler o yüzden saçmaladıkları çok yer var. oyun içi resolution scale olmuyor ama ui sağ üstteki artı eksi tuşlarıyla scale edilebiliyor.

combat saldır tuşuna basmaktan ibaret dediğin gibi. sadece doğru companionları doğru zamanda tanklatma defans-atak statlarına göre mobları misleterek partiyi en efektif şekilde dungeon sonuna taşıma vs gibi stratejiler yapılabiliyor şuan için. yinede teşekkürler denediğin için, önümüzdeki oyunlara bakıcaz artık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bir şey diyeyim. oynayan sayısı 30-60 arası az geliyor diyorsanız pek değil. çünkü sadece ingiliz-fransız serverı varken başladığımda 60-100 arası online sayısı oluyordu ingiliz serverının.

hani sadece bundan bırakıyorsanız bırakmayın. aktif oynayan sayısını yansıtmıyor o. üstelik hep öyleydi. geçen akşam girdim 60 türk insanı gördüm şaşırdım ben hatta.
tahminimin üstünde hype.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bi başladım da, geyik kesicen 2 saat avcılık train ediyorsun.
Ormana gidiyorum orman skilli yetmiyor, 2 saat orman geliştirmek için keşif yapıyorsun.

Oyun değil anasını satim, iki tıklıyorum 3 saat sonra geliyorum. Olduysa başka bişeye tıklıyorum 1 saat sonra geliyorum. 10 dakikada gelip tıkladığım oyundan ne olacak, nasıl zevk alınacak bilmiyorum.

Dungeon olayı falan güzel de, süreler uzun geldi bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...