Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minority Report (2015) - Fox


Gladmir

Öne çıkan mesajlar

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEzMDk5MTIyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTkwOTc0NjE@._V1_SY317_CR15,0,214,317_AL_.jpg

Film in bittigi yerden (a decade) devam eden dizi uyarlamasi.

Fox oldugu icin /trollFace yapip guluyoruz tabii ki, 3. bolum de iptal olabilir cunku sci-fi, doh!

embed etmeyi beceren varsa ediversin;

http://www.youtube.com/watch?v=_fLl-DMzxrk

P.S: Plot yayinlandi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Minority Report senaryosunun ilk taslağı Total Recall 2 olarak yazılmış.

THE MORE YOU KNOW!


Minority Report filmi çıkmadan yıllar önce neredeyse birebir aynı konseptte bir film izlemiştim televizyonda. ShowTV cumartesi filmleri kıvamındaydı.

Filmden hatırladığım final sahnesinde, esas adam ve kadın (polislerdi) bir suçluyu tam suç tarihine birkaç saniye kala yakalıyorlardı, adamın da elinde öldüreceği adama doğrulttuğu tabanca vardı. Öldüreceği adam da galiba bunun başına çorap ören villaindi, emin değilim. Tam açmaz halinde beklerlerken adam tam o dakikada tabancayı bırakıp öldürmekten vazgeçiyordu, "Anaaa, demek ki kader değilmiş, değiştirilebiliyomuş layn" diyorlardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pilot olduğu için hadi bütçe falan az desek de, asıl Minortiy Reportdaki o ışıl ışıl dünya bunda yok gibi. Bildiğin normal günümz dünyası mekanları var.

Bir de şu asıl karakteri zenci kadın yapalım diye böyle uymayacak tipleri koyuyorlar ya dizilere deli oluyorum. Farkındaysanız bir de pilot bölümde kahin eleman ve onların bakıcısı hariç bütün iyi adamlar siyahtı hahah. Araya bir de sonlara doğru tanlış duymadıysam homoseksüel evlilik nüansı da koymuşlar (merdivenden inerken elinde çiçekler olan adama "He says yes" demesi elemanın).

Flashta da sürekli bu kadın gücü ve homoseksüellik detayları vardı, fantastic 4lüde human torch'u zenci yaptılar. Bundan sonra her dizide ve filmde galiba böyle zorlama şeyler ile karşılaşacağız.

Utanmasalar zenci oyuncu ile Die Hard rebootu yaparlar.

Edit: Bir de şimdi Minority Report aslında roman, okumadım gerçi. Sonra filmi çekiliyor ve filmde de aslında geleceğe yönelik eleştiriler vesaire var. Polisiye haftanın olayı temalı dizi ile çıtır çereze çeviriyorlar, ayıp ediyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...