Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sea of Thieves


Xenus

Öne çıkan mesajlar

dayanamadım win10 geçtim aldım. başından kalkamıyorum tam iş güç üstü. safe zone hub tavern gibi bir yer var mı oyunda? no man's sky'ınki gibi. çok sağlam rp potansiyeli var.

 

ilk pvp'm de enteresandı. bomboş gemiyle geziyorum harrasladı üç kişilik bi gemi beni. döndüm pruvadan daldım, are you fkn crazy falan dediler tam o ara undead gemisi geldi. bunların peşine düştü. ben uzaklaştım tekneyi onardım. döndüm bir de ben bunlara daldım battılar. sonra undead gemisi de beni batırdı dsaba.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bayağı aksiyon yapmışsın ilk pvp'de. Bizimki bayağı tırttı. Daha oyuna yeni başlamış tutorialı geçmişiz iki kişi, ilk queste çıkacaz, limanda gemiye giderken zıplaya zıplaya başka bi eleman geldi, yanımızda durdu. Sonra cart diye benim arkadaşa kılıcı taktı, öldürdü. Ben de buna taktım kılıcı. Sonra benim arkadaş reslendi geldi, bu diğer eleman reslenene kadar bindik gemiye gittik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben paldır küldür giriş yaptım linkledim windowslive adresimi. steam'den almıştım oyunu. başka bi maile bağlayabilir miyim ya da ilk mailimde mi kalır oyun? progress ve arkadaşlar gider mi, nasıl oluyor bu xbox account işi bilmiyorum. başka bi outlook adresim var ona bağlamak istiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Şu oyun yüzünden o gamebar ı aktif etmek zorunda kaldım. Çok uyuz oldum MS ye ?

Şimdi oyunda progress yok diyoruz da karakter için yok. Reputation kastığımız 8 ayrı trading company var. Bu company levelleri arttıkça verdikleri görevlerde zorlaşıyor. Misal "Gold Hoarders" ilk leveller de basit maplerle ilerlerken ileri ki seviyelerde tek görevde 3-4 adımlık hazine avcılığına dönüyor.

Ayrıca birde emissary bayrağı da açtınız mı topladığınız hazinelere extra bonus alıyorsunuz. Grade5 e ulaştığınız da ise o emissary e özel görevler açılıyor.

Tall Tales görevleri var. Bunlar diğer görevlere göre daha uğraştırıcı ve uzun sürüyor. Commandation ve bazı özel kozmetikler dışında bit getirisi yok ama hikayesi var sonuçta ?

Adadaki görev aldığımız 3 trading company i level 50 yaptığınız da legendary pirate olup Athena hideout u açıyorsunuz ve athena company e görevler yapmaya başlıyorsunuz. Ona göre de legendary kozmetikler geliyor.

Kısaca para kazanmak için bir sürü yol var. Parayı harcayacak da bir sürü kozmetik var ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...