Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Simulationcraft hesaplatırken 5man heroic ve 3 mob hesabına göremi ayarlamak yoksa direk 1 mob 1 boss diye mi hesaplatmak lazım.
İkisi baya farklı çıkıyorda. Veya ne ayar yapmak lazım mythic+'larda kullanmak için?
Bu arada ilk +4'ümü yaptım 3 sandık geldi birde key +7 oldu baya bi heyecan bastı hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guild raid yapmayı bırakınca iyice ne yapsam şaşırdım ya

roguedan keyif alıyorum ama tek role a kısıtlı olması can sıkıyor. m+ içeriği için çok kısıtlı sabit bir takım yoksa. ilvl saçmalamadan gruba girmek çileye dönüşüyor özellikle iyi gruplar için.

monk beni baya şaşırttı. tank spec leş derken, tank speci en güzel specmiş aslında. gear toplamak için tank oynarım deyip bana dps e geçmek istemedim baya keyifliydi. ilk defa bir karakterle şansım tuttu, hızlı bir şekilde gearlandım (877 şu an equipped) ama ww spec'ine geçince baya hüsrana uğradım. rakamlar kötü değil, cleave-aoe akıyor - single target idare ediyor, overall çoğunlukla 400k üzerinde ama oynaması BAYA keyifsiz. SEF çok keyifli ama bildiğin bozuk. DPS kaybı yaşatabiliyor. onun dışında spec prio list'e göre cd'den çıkana basmak üzere. tek dikkat etmen gereken bastığına tekrar basmamak. roguedaki o tatmin hissi baya yok ki hani rogueda öyle çok kompleks bir class değil. sanırım ben cooldown a dayalı dps yapan classları sevmiyorum. monkta genel olarak cd to cd dps leş gibi, o cd i patlatınca spike geliyor ortalama yükseliyor gibi bir durum var. fof, artifact abilitysi ıskalamaya görsün yani.

neyse zaten iki karakterde şu an AK kısıtlamasına takılmış durumda. monk 18 traitte, rogue speclerinin hepsi 16-18. ak olmadan 18 yukarı baya gereksiz grind gibi hissediyor.

birden fazla role sahibi ama specleri leş olmayan bir şey istiyorum ama bir türlü bulamadım. shaman a aklım kayıyor ama çok şüpheliyim grind'ı healing spec ile yapmak zorunda kalıcam diye. elemental şu an baya leş belli breakpointleri geçmeden (ki 7.1.5 da baya ilah olacak gibi) enhancement overall çok iyi spec aoe-single target akıyor her senaryoda. movementta var.

overall melee/ranged/healing olarak mid-top tier hep.

teoride güzel geliyor işte de pratikte nasıl olur bilemedim.

bi de alternatif druid var, ilah tier tank+healing spec. feral oynamayalı herhalde 10 yılı geçmiştir ama bakıyorum feralların aoe fightlarda durumları çok fena. 7.1.5 de bir iyileştirme görmüyorlar. moonkin de pek ilgimi çekmiyor, sırf tank/healing specle kalmak istemiyorum çünkü bunlarla da raid yapmayacağım oynarsam sadece m+ oynarım healer/tank olarak.

SORULAR SORULAR.

pre-legion hazırladığım lock vardı. affliction oynamayalı yıllar oldu diye bir bakayım dedim. az kalsın kanser teşhisi konacaktı. ne kadar kötü ya. 3 dot at, shard gelince 4. at, effifi çıkar ona da dot at. hani dot spec ne olacaktı diyeceksin de, çok kötü abi. şu gameplay 2006 da tamamdı ama 2016 da hala böyle olması şaşırtıcı yani. aoesi bile keyifli değil ki seed of corruption benim için en hatırda kalan aoe fantezilerinden biridir. o bödöf bödöf patlama hissi hiçbir şeyde yoktu önceden.

rakam olarak iyi yerlerdeler ama keyifli gelmedi uzaktan bakınca.

mage çok parlak görünüyor, elimin altında mage yok + tek role kısıtlaması falan falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yandan ufak ufak ben shamanı iteleyeyim.

90% monkla devam edeceğim de işte. adamların ne yaptığı belli değil ki ya. ben şu 7.1.5 olayından baya nefret ettim. her şey o kadar çok o kadar fazla değişti ki. monkun en büyük sıkıntılarından biri talentlar. seçenek yok gibi bir şey. serenity alırsan SEF'ı kaybediyorsun ki oyundaki en güzel kısa CD bence. ee sef'ı tutsan çalışmıyor anasını satayım. ilizyonlar saçmalıyor, bozuluyor, vurmuyor falan. serenity'i zaten kim tasarladıysa umarım kaldıramaz bir daha. tam no brainer tasarım, bas 8 sn spam sonra bitti 1.5 dk bekle - hiçbir keyfi yok. 1.5 dk da bir burst işte.

sef, serenity ve talent konusuna 7.1.5 de bakacaz dediler ama hala gelen bir şey yok, aralığın sonuna geldik en fazla 2 haftası var patchin.

lvl 90 tierda diğer 2 seçeneği alternatif hale getirmek için bufflıyorlar ama kimse demiyor ki AGA 3DKDA BİR SUMMON ETTİĞİN ZİBİLYON DMG VURMASININ NE ZEVKİ VAR diye. xuen saçmalıyor şu an PTR'da, öyle bir damage yok ama hiçbir tatmini de yok, basıyorsun pet çıkıyor dövüyor sonra 3 dk bekliyorsun. tamamen number tweak üzerinden talent alternatifi sunuyorlar. tek sorun rakamlarmış gibi seçimlerde.

lvl 100 tierda WDP i ben seviyorum ama alternatifi olmaması sıkıncı. chi orbit yine saçma sapan bir talent. hani güçlü güçsüz olması değil. hiç kimseye tatmin vermeyecek bir şey "aga tıklamıyorum kendi çıkıyor" cular dışında. serenity SEF kaybetmiyor olsan neyse de SEF ile trade edilmez 8 sn burst penceresi.

çok merak ediyorum ne bok yiyecekler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen bence shaman kas , elemental aoe ilahı oluyor zaten halihazırda da iyi offspecte healdan yürürsün , shamanın heali de baya tatminkar.Zaten meleesi de keyifli öğrenme zorluğu 0 rotation helper ı kurup sadece muscle memory ile mekanik dodgelaya dodgelaya maks verim alırsın.

Zaten hem emmeye hem gömmeye gelen bahsettiklerinden bir Pala birde Druid var feral hem kötü hem zor sanırım , moonkin sevmemem diosan bulaşma , paladin tankı healerı güzel , rette öküz gibi vuruyor ama sıkıcı diyorlardı.

DH fury yi momentum giderek , sürekli 2 ileri bir geri atlama ile yapıosun ağırlıklı olarak.Alışma sürecin var benim altım DH , tank olarak oynuodum alt raide aldılar mecbur havoc girdim tank var diye 0 muscle memory olduğundan baya zorlandım, ama birkaç video izledim zor durmuyor CD takip ile sürekli rush ve geri leap olayıyla fury üreticeksin hemde damage buff alacaksın Havoc'un benim gördüğüm tek olayı o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Earthquake 4 hedefte chain lightingi geçemiyor malesef. Bir de moblar iki Earthquake süresinde ölecekse castlememek daha yüksek dps.

7.1.5'te tertemiz olucak da işte crit >> Haste => vers >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mastery (mümkünse sıfır) olan ağırlıklarda mastery ile critin yeri değişti :(

Üzdü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet mitik+da öyle. Bi tane lejendar var işte single targeta da eq kullanmanı sağlıyor. Onla allah oluyor aoede. Onun dışında eq metrelerde yüzde 10-20 arası değişiyor. En yüksek dmgi chain lighting overload, chain lighting ve lighting rod yapıyor.

(rod kullanmıyorsan earthquake daha önemli tabii.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow priest 7.1.5'te nasıl olacak bakalım.. surrender to madness talent ı raidde yardırıyor diye millet ilah sanıyor ama o talent de TR oyuncularına pek gelmiyor zira lag spike a girsen 2 saniye veya boss mekaniğine takılsan şanssız bir şekilde ölüyosun. Ki bu talent de execute phase de kullanılıyor genelde dolayısıyla o zamana kadar 250k dpslerde sürünüyor tanklarla yarısıyorsun...

Mitik+ lar ise işkence özellikle low mitiklerde shadow un ramp up süresi yüzünden.. öncelikle pugların shadow priest invite etmesi için pek bir sebep yok mage/hunter gibi aoe burst classları varken. Mitik9+ dan sonrası shadow için iyi moblar uzun sürede indiği için ancak puglar yine shadow priest alarak risk almak istemiyor cunku shadow u iyi oynayan ile iyi oynayamayan adam arasındaki dps farkı inanılmaz fazla... rogue um ile oynarken afk olsam bile bi kaç saniye, shadow ile kasarak yaptıgım dps ile başa baş olmasını görmek üzüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Havoc dh tamamen movement fighti ogrenmek. Ki zamaninda sinirlenip bir alt bile rolladim ama baska class o tadi vermiyor. Neyse movement fight demek dumduz degil, açılı rush ve retreatler. Mumkunse birbirlerinin dmg boost windowuna girmemesi ve kendini kasitli olarak bir engele carpip cok ileri gitmeden durdurarak atlayip ziplaman. Fury pek sikinti olmaz, zorluk yasiyorsan fury veren skilli spamlamakta ayip yok. Zaten 7.1.5 ile fel rush fel blade de girecek rotasyona daha kolaylastiriyor movement fighti da fury generetaion'ı da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Bir de affliciton lock'un aoesine el atsalar iyi olacak. Dotları atana kadar yatıyor bütün moblar. Millet 400klardayken 160-170k DPSde bitiyor instance.


affliction bizim seninle zamanında oynadığımız gibi değil abi.

çok farklı kafalar

ben de bu aralar affliction deniyorum mythic raidlere arada dungeonlara falan 7.1.5 de geçerim alışayım die. daha yetemedim.

o böle tüm dotları at drain et hayvan gibi damage vursun yok.

her mob setine karşı nasıl başlaman gerektiği reap i ve unstable afflictionı nerde nasıl kullanman gerektiği wrath of consumption stacklerintakibi falan bildiin baya sanat dönüo.

bizim guilde bir warlock geldi yeni adam benden en az 100K-150k daha fazla dps yapio her fight gearlarımız çok yakın hadi onun relicleri daha ii gearı bi çıt daha ii ama o kadar dps fark ıyaratacak kadar değil.

her fight sonrası adama soruorm abi burda ne atioruz şurda ne yapiorz die. alışmak zor

destro baya körleştirmiş beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...