Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Yav neyin sonu, hunterla 860 ilvl yaptık işte, hc mythic raid yok, mythic gruplara da zar zor giriyorum ilvl düşük diyor adamlar. yapacak pek bir şey kalmadı, 2. legendaryı her gün yaptığım WQ'lardan düşürmeye çalışıyorum falan. 1 tane de melee kasayım dedim ki zaten hep ortayız hiç best olmadım son 3 4 senedir. Raid yapacak ne zaman ne kafa kaldı artık. Nedir bu isyan anlamadım :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayet almıyorlar ilvl enflasyonu malesef geriden kasan yada iyi oyuncu olupta casual takıldığı için geç ilvl alan arkadaşlar için büyük sıkıntı. +2 - +7 arası boost grpları zaten keyin yoksa 860 adam almazlar +8 den sonra da 875+ istiyorlar. Normal mc dunglar için bile 860+ yazıyor millet. Kendi grubun ve guildin yoksa 860 sınırını aşmak oldukça güç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tank spec'i olan arkadaşlar benim tekniğimi uygulayabilir. Loot spec.i dps spec'inize alıp tank giriyorsunuz; hayvan gibi dps gearınız da oluyor sonra kafanıza göre giriyorsunuz her yere.

Casual oynuyorsanız ve guildiniz yoksa bu oyun hep böyleydi ne yazık ki. 1 tank'a 10 tane dps düşüyor. Ben tankla neye inv. istesem instant geliyor; dps'ken 878 ilvl gearım olmasına rağmen decline yiyorum çoğunlukla.

Ha bu exp.in güzel yanı ne? Süper bir lfr sistemi ve manyak gibi aktif bir community var; 10 tane m+'dan decline yeseniz bile henüz apply etmediğiniz 20 tane hazırda bekliyor oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda mal da çok. oynamayı bilmeyen adam wqlardan, hc ve normal mclerden elde ettiği proclu gearlarla yüksek ilvlara cıkabiliyor. hal böyle olunca 860 ilvl +7 yapmaya rahat rahat yetecekken bu adamlar yüzünden depleat oluyor keyler bunlardan ağzı yanan adamlar 860 yerine 875 istiyor. şu proc olayı tamamen kaldırılsa insanların ilvlı en azından bir fikir verecek karşıdakine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm achi ilvl enflasyonu vs ama karsidaki acisindan da dusunmek lazim, gecen +7ye conqueror achi istiyor. Valla ben en cok 10 yapabildim o da depleted :P tamam kolay degil o achiyi almak ama pug'lar da sizi boostlamak zorunda degil ne yazik ki. Siz bi yerinden tutup yapacaksiniz, m+ keyiniz varsa boost bulmak nispeten kolay mesela. Ya da gold'la boost alabilirsiniz. Bir de ayni karakterde sebat etme konusunda deadwoll'a katiliyorum.
Ayrica su an oyun cok aktif siz bu haldeyken yer bulamiyosaniz kusura bakmayin ama baska mmo'da bunun yarisi bile mumkun degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valthon said:

Group finder şeysinde ilvl 885 gözüküyor. Whisper atıyor ilvl 887 diye. Gruba alıyorsun yanına gelince inspect yapıyorsun bir de ne göresin?! Gerçek ilvl'ı 860.

Adaletin bu mu blizort?


herkez öle yapıo, ilvl yüksek ama statları kötü itemları cantasında tutuolar, grouba katılırken onlarla request atıolar.

fight baslarken en iyi stat veren itemlarını bi giyiuolar hoop 860

öyle yapmayanda var tabi, geçen bi mage 880le request attı dedim 870 falandır en kötü alıym. aldım adam harbi 880 cıktı 500k dps le yok etti gitti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...