Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

bende haftalar once yazmistim buraya bu sorunu.. hd den ssd ye aldim ilk once duzeldi ama sonrasinda gene yukleme ekraninda random olarak bir bekleme olusur oldu. herhalde serverle alakali bir olay ama eskiye nazaran daha hizli geciyor o sondaki bekleme.

ilginctir oyuna girip karakter ekranina geri donersem cok daha hizli giriyor oyuna ayni class veya baskasiyla olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En azindan bufflicaklar onu, ya ben ne yapiyim? Sadece raidde oynadigim spece statlari butun specler icin kotu olan cheat death braceri dustu. Kendimi oldurursem kurtarip yarattigi shield 2,5m filan vuruyor diye amele gibi kendimi oldurmeye calisiyorim her boss, bazen gariban healerlarla mucadele ediom olebilmek icin bazende komple kaderime ter ediyorlar geberiyorum.

Mutsuzluk...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

Survival demişken ,survival hunter ne durumda bende alt var bitane oynaması baya da zevkli ama raide falan girmedim. 840ilvl de baya iş çıkarıyor ama kasmaya değermi ki? Single target burst dmg baya sağlam ama yüksek ilvl da olan survival hunter varmı patide?


Şunu ben de merak ediyorum aslında . Bir de genelde elektrik olmadığından pek raid olayına takılamıyorum eski raidleri sololamak için hunterdan başka öneriniz var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...