Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Hiç raid raid yapasım yok. önceden mythic DG ler falan yeter diyordum .şimdi sadece wq yapayım. enchant mats çıkarayım,Token alayım derdindeyim. pala tank 855ilvl yaptım. 1 haftadır mythic bile girmedim :D sanırım legion biraz baydı bana :) la WOD bile bukadar kısa ömürlü olmamıştı benim için. hayır yani daha mart ayına kadar açık bide hesap.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Raid yapan guild lazım guild. başka türlü olmuyor. Guild in olacak sevdiin insanlar olacak. Raid yapmayı seveceksin o zaman böle classın aman nasıl daha ii dps yapar, heal atar vs. Raid sonrası loglara bak. Diğer classındaki adamlarla karşılaştır. Yok işte gelecek patchleri takip et. Class balanceı takip et. Discorduna gir onları tartış. Raid encounterlarına çalış , aman şurada bu düşüyor en iyi trinket şu falan filan derken sarıyorsun. Klasik wow işte. Ama content anlamında en dolu ve hikaye anlamında da en iyi expansionlardan biri açıkcası.

Eğer raid maid yapmıyor olsam tahminen çoktan bırakmıştım. Ama şimdi heyecanla yok işte Trial of Valor gelecek, sonra Nighthold gelecek. Yok işte 7.1.5 de classlara ne değişiklikler gelecek bunlar falna heyecanlandırıo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna baslayalı 3 hafta oldu tanıdıklarlada takılmıyorum bitane guilde girdim bebelerle emrald normal/hc yapıyorum bişey düşmedi ama emrald mythicede almıolar beni ilvl düşük diye

ilk mythic'imden sonra bitane key verdi, bende onu 4 kere döndürdüm pugla bişey düşmedi ama key+9 olunca weekly cheste 750 bıraktı key

onla 845 falanken kimse almıyodu beni mythic+lara keyde yandı benim.
napsam derken bu boost gruplarını gördüm LFDungeon da
/w ur key +2/+6 keys boosting group falan yazıodu

dedim bende açıym bitane bakıym nolcak o arada WQ takılıyorum

önce yazdım işte boosting ur key falan filan pek bi tık yok 30dk da bi key whisperı gelio alakasız 850 requestler

sonra anladımki önce bi grup olusturmak lazım, yazdım "Forming Boosting Group 870+" diye

880+ tanklar healerlar tak diye düştü 10dk içinde kurdum grubu key whisperları havada ucusuo, gayet güzel Maws +4 3chest tertemiz droplar akmaya basladı..

sıkıntısı şu benim dps 200k civarı oldugu için key sahibide genelde 150 hatta 100 bile olabilio, bebeler biraz homurdanıo 3chest alamıcaz diye, bazıları benim ilvl'i görünce cıktıgıda oluo
ama genelde kapıya kadar gelmisken (benim ilvli göremedikleri için, dalaranda falan takılmayın fdhdfg) yapalım diyip yapıolar dsfgsdf

Maws BRH EoA bunlar kolay + fast oldugu için çok umursamıolar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk legandary 10 gün önce düşmüştü. Prydaz, shield veren kolye. Az önce de Shadow Priest yüzüğü düştü. Pasif skill dandik ama statlar iyi hiç olmazsa :)

Ama Class Hall 2. leg takabilme şeyini açmamıştım üşengeçlikten. Şimdi Order Resource için uğraşıcam, bir de üstüne 2 hafta bekliycem research olsun diye. Üşengeçlik kötü, evet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...