Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Shadow priest şuan en iyi 3 dakika artı single target dps i surrender to madness ile , fakat surrender to madness olayı alışma ve biraz bilgi istiyor o yüzden kimi dps çöpken kimi her raid birinci oluyor fark atıp tüm olay stat optimizasyonu ve 3.Void torrent görebilmek.

Birde 7.1 de shadow nerf yok sadece transmog ağlamalarından shadow form geldi ona da ayar çektiler herhangi bir değişen olmadı overall da.

Fakat STM çok kırık bir talent ve nasıl toparlayacaklar belirsiz yakın bir tarihte kesin nerf yiyecek, şimdi halledemedikleri için düz damage nerf buffla giremiyorlar.Kaldırılsa da yazık olacak oyundaki en değişik talent kendisi , açıkçası hiç bir classta böyle bir adrenalin yok çünkü saniyelik hata direk yatırıyor belirli bir sn den sonra.

Dungeon olayı da apayrı bir durum overall da iyi demek zor başka opsiyonları varken ama şu da bir gerçek misal şu videoda adamlar realm first +15 yapıyorlar ve kadroda shadow priest var yani imkansız değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

pampa senin olayın sustain, dk gibi. fast target switch olduğunda build up yapamadığın için dps düşük kalacak tabii. m+ da 6-7 lere gel, raidlere başla. targetlar hızlı ölmeyecek, sende potansiyeline ulaşacaksın.

shadow priest şu an oyunda açık ara en yüksek dps yapan speclerde ilk 3 te


zaten az yapıyor diyen yok ki, genel oynanış da efektif değil sıkıntı o. planlı programlı organizasyonda fazlasıyla iş yaparsın da akan oyunda net en kötü dps karakterlerden biri.

madness kullanmadan herhangi bir şekilde efektif olma ihtimali pek yok 860+ da vs.. gider

lakin madness sekansı başlayınca oyun ciddi anlamda aşırı eğlenceli oluyor oraya laf edemem bak. ama işte ne parti bulabiliyorum adam gibi ne mythic team. single oynuyorsan özellikle oyunu leş shadow başka kasın daha iyi.

ben hem pişmanım hem değilim esasen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca haftada max 10 tane alabiliyorsun, ve 80 istiyor. 4 tane mythicv yaptım +0, son bosslar hep 1 tane verdi. Epey uzun sürecek belli. M+ da tabi fazla düşecektir de sonuçta minimum 8 hafta gözüküyor şimdilik.

bu arada ikinci legendary düştü yüzük, haftalardır order resource kasmadığım için class hall upgradelerin son ikisi hala duruyor. bloodlarla order resource aldım 27 gün sonra açacağım legendaryi. epey saçma oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk legendary düştü warlockuma, violet mythic ilk bossda 538k dps çıktı ardından ilvl 857


Vasfi said:

warlock niye böle kötü yahu varmı aranızda warlock bi konusalım
ara eleman gibiyim kimsenin umrunda deilim


single target istiyorsan demo
demonic, imp dread, -, hand of doom (diğerlerinide seçebilirsin bunda), -, synergy, demonbolt

destro bol bol area :p(boss fight fena damage yapmıyor ama demoya göre geride tabi)
backdraft, reverse, -, fire and bilmemne, -, sacrifice, wreak

haste stackle herşeye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...