Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

All iPhone 11 Models

Feature New Dynamic Performance Management System

to Reduce Impacts From Aging Batteries

Apple says the automatic, always-on system is "more advanced" than battery and power management systems on older iPhones, working to provide the "best possible performance as battery aging occurs over time." The new iPhones' power needs are dynamically monitored, with performance managed in real time.

macrumors.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

The iPhone 11 Pro Max is a Very Impressive Top Tier Smartphone Display

Apple has continued to raise the on-screen Absolute Picture Quality and Absolute Color Accuracy of their displays by implementing Precision Factory Display Calibration, moving the overall iPhone 11 Pro Max display performance up to Record Setting Outstanding levels, and setting or matching many Display Performance Records, including Absolute Color Accuracy at a very impressive 0.9 JNCD that is Visually Indistinguishable From Perfect, and almost certainly considerably better than your existing Smartphone, 4K UHD TV, Tablet, Laptop and computer monitor.

The iPhone 11 Pro Max also has a Record Full Screen Peak Brightness of 770 nits, and 820 nits for the typical Average Picture Level of 50%, which is roughly double of most high-end Smartphones. Compared to the iPhone XS Max, the iPhone 11 Pro Max has a number of notable improvements including 17% higher Full Screen Peak Brightness and up to 15% higher Display Power Efficiency.

http://www.displaymate.com/iPhone_11Pro_ShootOut_1P.htm

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

benim telefon bozulmaya başladı gibi, telefon değiştirmem gerekecek. araştırırken, "amiral gemisi" dedikleri tarz modellerin çok pahalıya satılmasına rağmen, sürekli bir yerlerden özellik kırptığını görüyorum. pixel 3a, oneplus 6 vs gibi ekonomik modeller bu konuda çok daha efektif özellikler sunarken, bu özellik kırpma modası, alacağınız telefonun parasını karşılamamasına neden oluyor. hani zaten telefonu alırken böbreklerden birisini satmış oluyoruz da, o paranın hakkını versin bari.

iPhone 11 Pro Max çok iyi olmuş gibi. Apple cihazlardaki pil problemini çözmeyi başarmışlar, Mate 30 Pro, Note 10+, 7 Pro gibi cihazlardan bile iyi pil ömrüne sahip. kamera konusunda Apple'ın en büyük artısı doğal renkler sunması, en büyük eksisi gece çekimleri diye düşünürdüm. kamerada öyle büyük atılımlar yapmış ki, iPhone XS, Note 10+ ve hatta Pixel 3 gibi telefonları çöpe atmış resmen.

256 GB iPhone 11 Pro Max almak istersem £1300'e (9000 TL) geliyor. ancak bu sefer de 3D touch özelliğini çıkarmışlar. card slot, 3.5mm girişi, infrared port, fingerprint sensor, Type-C girişi zaten yok. sanırım bu özellik çıkarma trendine uymak gerekiyor. telefonlar artık kameraya yatırım yapıyor sadece. böbreği satıp almışken düzgününü almak gerek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, senko dedi ki:

Note10+ i nasi cope atmis abi?

Ikisinin de performanslari yakın belli noktalarda arti ve eksileri var.

Samsung ve Google cihazlarının Apple'a karşı en büyük avantajı, gece ve düşük ışık çekimleriydi. Apple'ın avantajı ise daha doğal renkler sunmasıydı. Apple gece çekimlerinde Samsung ve Google ile yarışır hale gelince, doğal renkleriyle büyük bir avantaj elde etmiş.

Google Pixel 3/a çok soğuk renkler sunuyor. Samsung Note 10+ ise Instagram-ready fotoğraflar çıkartmaya çalışınca, renklerle çok oynuyor, cilt rengini değiştiriyor ve ciltlerde makyaj efekti uyguluyor.

Note 10+ kötü değil tabii ki, ama bu renk farkı olunca, bence Kamera konusunda her açıdan birinci olmayı başarmış Apple.
 

 

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, sardalya dedi ki:

buarada ben telefonumda 3d touch oldugunu bile unutmusum alinca bikere tiklamistim, ne gereksiz. iyi yapmislar cikarmakla, cok daha guzel UX'ler sunulabilir cok hidden.

Standart son kullanıcı için keşfetmesi çok zor bir özellik olduğuna katılıyorum ancak UI deneyimini bence acayip hızlandırıyordu bilen kullanıcılar için. Şu an sinir oluyorum 3D Touch yerine basıp beklemek zorunda kalınca.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...