Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Buraya yazayım yeni konu açmaktansa. Malum Beats de artık Apple'in olduğuna göre başlığa uygun hem.

6-7 yıllık iPad'den sonra yeni bir iPad Air almak istiyorum. Şu anda da eğitim kampanyası vb Beats Solo 3 ve BeatsX kulaklık hediye ediyor yanında. Hatta 600 TL fark verilirse Beats Studio 3 veriyor. Şimdi bunlardan birini alma durumumuz var ise hangisi mantıklı olur kalite/performans vb olarak. Konseptleri farklı farkındayım birisi in-ear birisi on-ear birisi over-ear ancak kulaklık ihtiyacı olmayan birine önerecek olsanız hangisini önerirdiniz gibi sorayım soruyu? Kullananlar var ise bu üçünden herhangi birini tavsiye veya eleştirileri dinlemek isterim.

Teşekkürler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Apple

wins a Trio of Apple Watch Patents covering

Next-Gen Biometrics ( Biometric Sensor for Acquiring Skin Texture Pattern )

Customized Band Fitting

Band Indicators

https://www.patentlyapple.com/patently-apple/2019/09/apple-wins-a-trio-of-apple-watch-patents-covering-next-gen-biometrics-customized-band-fitting-band-indicators.html

 

Biometric Sensor for Acquiring Skin Texture Pattern ?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 eksisi denen kamera pixel 3 e kiyasla yoksa kendi icinde devamli gelisiyor su anda android 10 betadayim bir suru sey eklendi. samsung galaxy s10e kullandim bu daha iyi bence, huawei mate 20 pro kullandim bir kac noktada geri oda yani cidden ota boka takilirsan yoksa aman aman farkini gormedim ben. pixel kullandim hala esimde var ilginc bir sekilde bazi fotograflarda pixel xl birazcik daha iyi ama pixel cam var istenirse yuklenebiliyor yeni gelecek pixellerle uc kamerayida destekleyebilir ama bence gerek yok.

oneplus siddetle tavsiye ediyorum pixellerden daha android, ekran inanilmaz iyi 90hz no notch delik ot bok yok ekranda, android icin en iyisi bu bence cunku updateler pixelden once geldi ornegin gecen ay. inanilmaz guclu hizli ve pili cok iyi. hemde 90hz force yapiyorum her applicationda ve ekran max cozunurlukte.

arkasindaki ekip baya bir ilgililer software ve update konularina. communityde guzel arti xda gibi yerlere merakliysaniz custom rom vs de var diye hatirliyorum.

eksik ne denirse, agir ve buyuk. ama 6.67 inch ekran olsun o kadar.

bir sonraki telefonumda oneplusdan olur buyuk ihtimal bu sekilde giderlerse. xiaomi vb de var ama onlarin android updateleri ve ustlerindeki ui skinler irite ediyor beni. huawei de ornegin baya bir tiksindim, samsung one bile bayik.

 

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...