Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Pordakal, 31.01.2024 07:59 tarihinde dedi ki:

Aa hayret, apple "yüzyıl'ın icadı vr teknolojisini sizinle buluşturuyoruz" dememiş.

 

Apple demese bile Apple tarafından fonlanan kanallar öve öve bitirememiş. "oh my gosh I am freaking right now!!!!" modunda önceki sayfadaki iJustine.

Barış Özcan da "teknolojide büyük devrimsel atılım" modunda tanıtmış.

Los Angeles'ta yaşayan, 20 senedir ultra lüks hayatlarında fındık fıstık alırmış gibi Apple ürünleri tüketenler için tam aranılan yeni satın alma çılgınlığı olmuş.

1 ay kafa şişirirler, 1 ayın sonunda unutup rafa kaldırırlar.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kullanım amaçları farklı. diğerleri oyun için özelleşmiş olduğundan ve yüksek çözünürlük oyun için güç yetmediğinden ekran kartları güçlendikçe yavaş yavaş artıyor. ayrıca 600-700 doları geçmemeye çalışıyorlar. yani 5 kat ucuza daha iyi bir oyun deneyimi sunuyorlar. kısa süreli eğlence aleti olarak ederi o çünkü. ayrıca şimdilik oyun için 1 saat takınca bile yeterince bunaltıyor. yapamayacaklarından değil müşteri için o mantıklı olduğu için böyle yapıyorlar.

apple ise desktop kullanımı hedefliyor ve takıp 10 saat iş yapmak için hiç uygun alet değil henüz. o yüzden 4bin dolarlık bir çöp haline gelmiş oluyor. apple fanboylar alıp 2 ay kurclayıp sonra kenara atacaklar. 100-200gr bi kayak gözlüğü kıvamına gelene kadar uzun kullanım hedeflemek direkt müşteriyi sağmaktır. düşünmeden para fırlatan apple fanboyları da bunun için çok uygun bi kitle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neymiş bakalım diye izledim karşıma çıkınca

sonuç olarak etkileyen yönleri zayıf ama dezavantajları büyük bir cihaz ortaya çıkmış.

en beğendiğim özelliği macbook ile sync bi şekilde kullanarak ekstra monitörler ekleyebilme olmuş, hani gerçekten işe yarar bir özellik. hem 2-3 saat limitli cepte batarya taşıma sıkıntısını da ortadan kaldıran bir durum. 

ama sonra bi kendi bilgisayarıma baktım 15 seneden beri 3 monitör, son 1 senedir de 4 monitör kullanan biri olarak güldüm geçtim. 

teknolojinin gittiği yeri görebiliyoruz ama jupiter kadar uzakta henüz. millet v0.1 ürünleri kullanıcam diye donation atıyor esasen. neyse sonuçta arge'ye katkıları oluyor, fonlamaya devam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma, 10.02.2024 17:03 tarihinde dedi ki:

Microsoft mağazada olan 

Apple iTUnes yerine farklı yazılımlar kullanıma sunuldu.

Bu iOS sevenler için güzel bir gelişme.

Apple Music

Apple TV

Apple Divices ( Eski iCloud)

Bu benim icin bayagi sevindirici sjfk. Apple Music kullaniyorum yillardir Spotify yerine. Windows’ta Apple Music yok diye Cider diye bir uygulama kuruyordum mecburen ama hi-res calmiyordu. Bir de kirk yilin basi da olsa patliyordu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Today we are announcing the most significant cryptographic security upgrade in iMessage history with the introduction of PQ3, a groundbreaking post-quantum cryptographic protocol that advances the state of the art of end-to-end secure messaging. With compromise-resilient encryption and extensive defenses against even highly sophisticated quantum attacks, PQ3 is the first messaging protocol to reach what we call Level 3 security — providing protocol protections that surpass those in all other widely deployed messaging apps. To our knowledge, PQ3 has the strongest security properties of any at-scale messaging protocol in the world.”

-Apple

(PQ3 will be gradually rolling out for supported iMessage conversations starting with iOS 17.4, iPadOS 17.4, macOS 14.4, and watchOS 10.4 in March, )

https://security.apple.com/blog/imessage-pq3/

kizillelma tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...