Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uber Turkiye


Mithat

Öne çıkan mesajlar

http://www.diken.com.tr/oto-galeriler-dertli-istanbuldaki-uber-araclarinin-yuzde-70i-piyasadan-cekildi/

‘Yüzde 70’i piyasadan çekildi’
Olgun, İstanbul genelinde Uber araçlarının yüzde 70’nin piyasadan çekildiğini iddia ederek şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımızın açıklamasının öncesinde geri dönüşler başlamıştı. UKOME kararı gereği lisansların iptal edileceği duyurusunun ardından… Ancak cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından artık Uber araç sahipleri işten tamamen elini çekti ve araçlarını elden çıkarmaya başladılar. Yani şu an piyasada bir belirsizlik var.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

zorlu’nun orada rte’nin şu bahsettiği siyah lüks taksiden gördüm bir tane chevrolet sdfss bu normal taksi mi şimdi olayı nedir ki


Değilmiş. Benim tipten yabancı çıkarımı yapıyorlar heralde, birkaç kez havaalanı çıkışınca "lüks taksii lüks taksi sörrr" diye yanaştılar, "normal fiyat mı" deyince afallayınca "eaöw yok bu farklı tarife" falan dediler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
ya ben bu überlerde bi şey gördüm, bisiklet sürmek için çıktığımda farkettim. Şimdi bunlar böyle yol kenarında duruyor mesela. Sonra aniden kalkıyor, aracını döndürüyor, yolun karşısına geçiyor, sonra tekrar döndürüyor, ilk başladığı yöne geliyor ve gidiyor. bi kaç araçta gördüm bunu. anlam veremedim. bi yolcu çağırdığında red edemiyor da, kabul edip gidiyor gibi yapıp sonra mı iptal edebiliyor acaba? bi çakallık var ama anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...