Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12


wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Günlük başıma gelen olayı anlatayım da diğer patiler uyanık davransın.

Gecenin bir körü Taksim'de işim bitmiş Odakule'ye yürüyorum, arabayı oraya bırakmıştım, bir yandan da kafayı telefona gömmüşüm yandex'ten trafik durumuna bakıyorum. Şu "bi lira versene" tiplerinden biri yaklaştı, kolumu tuttu hafif. Ben de telefondan dikkatimi çekmek için yapıyor sandım. Para istedi, hayır dedim. Meğer kolumu tuttuğu elde çakmak varmış, dirsekten montumu yakmaya kalktı.

Neyse ki çakmak alev almadı, tekrar deneyemesin diye ittim adamı, ama o anın şokuyla tepki veremedim başka, adam da bastı gitti. Montu yaksa, muhtemelen adama dalardım, çer çöp bir şeydi, ya bunu döverdim ama olan monta olurdu, ya bıçak falan çekerdi bir de hastanelik olurduk, ya da döverdim sonra arkadaşları it sürüsü şeklinde gelirdi. Her türlü ucu boka çıkıyor yani.

Aman diyeyim, bu itleri fazla yakınınıza yaklaştırmayın.

"Dünyayı yaksa garipler yakar" derken bunu demek istememişti oysa ki şair.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

http://www.agzinkotukokuyor.com/


abi bu çok kötü birşey ya. Bunun ter kokuyosun versiyonu vardı bi aralar. Bizim eski ofiste, bi eleman, sevmediği bi kıza gün de 20 kere mail atıyodu siteden. Kız artık hergün 2 şişe parfüm boşaltıp öyle gelmeye başlamıştı. Ne kadar kötü hissetmiştir yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...