Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima sunucuları ve Roleplay?


RaVena

Öne çıkan mesajlar

Oynayan varmı halen daha bilmiyorum fakat başlamayı düşünmüyor değilim bana eşlik eden de olursa..
Şuanki piyasayı bilmiyorum,hatta yıllardır takip edemiyorum diyebilirim çünkü sürekli açılıp kapanan sunucular,market sistemleri,çeşitli bugabuse programları,teknoloji falan derken Ultima ülkemizde iyice Ticari bir gelir kaynağına dönüştü yada katletildi gibi.2000 döneminin oyuncuları zaten artık nerdeyse oynamıyor bile,yada benim gibi olanlar biryerde başlamayı düşünüyor,başlıyor ve yanlız kalıp o eski ruhu göremeyince bırakıyorlar,yada iş,kariyer,evlilik derken vakit bile bulamıyorlar.
Şuanda Patiden oynuyan varsa,veya benim gibi gene başlamaya niyeti olan varsa şöyle güzel sade,abartısız,sistemleri hoş ve RP'ye önem veren (kaldı mı bilmiyorum böyle bir sunucu) bir sunucu varsa beraber toplanıp başlasak güzel olmaz mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neden olmasın ki? Sağlam bir sunucu varsa (sistemleri sade,abzürut olmayan,geleeck vaad eden ve kapanması güç olan) yönetimi desteklemesede oyuncular kendileri yapabilir yani senin,benim gibi toplanarak ?
Bende farkındayım durumun,işte bir umut böyle bir oluşum deniyelim diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genel sunucudan ziyade birbirini tanıyan 10-15 kişi toplanıp belli saatlerde belli questleri yapmak için sunucu açılabilir. Bu tarz bir sunucuda karakterler önceden hazırlanmış oluyor. Skill kasma olayı olmuyor doğal olarak. Şu saatten sonra craft fln da kasılmaz.

Seneler önce biz yapıyorduk bayağı da zevkli oluyordu, masaüstü tadında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@yeahh1986 bence öyle güzel olmaz ya,gerçekçide olmaz yani bence.. Hazır bir düzene,hazir bir karakteri alıp direkt oynamak mı,yoksa biraz emek verip,uğraşmak mı daha güzel ve sürükleyici olur? Yani bu dediğiniz aslında biraz PVP gibide olmuyor değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...