Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Çok travmatik bir sezon oldu Fenerbahçe için her açıdan, ruh hali normal yani Aziz'in.

Braga maçına kadar takım gerçekten hücumunu da oturtmuştu. Sonrasında hakem rezaletiyle başlayan çöküş, küçük enişteye giden şampiyonluk ezeli rakiple kupa final derbisi, o da gitti. Bir de bu travmaların hepsi Türk futbol tarihinin en çok para harcanan kadrosunda yaşandı. Arap peşkeşi ile Sow'un yüksek gösterilen bonservisi gibi bir durum olmaz ise Nani veya RvP'de, Fener adam gibi transfer de yapamaz bu sezon, eldekiler ile iyi bir TD yönetimiyle gelecek artık başarı. BJK mesela şu an çok rahat, hem FFP'de rahatlar, hem de kadroda en az 20-25 milyon euro'luk oyuncu satış potansiyeli var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

canerin sonr 10 15 macta kesik yemesi oynatilmamasi filan ciddi sorun..gg caner hic degilse takimi atesleyen hirs yapan bunu da sahaya yansitan isimlerdi..adamlar oynamak istiyordu bildigin..

resmen bilerek isteyerek elemanlari gonderiyor ispanyol...ortasaha yalandi ..kanatlar ve kanat arkalari da bosalacak simdi..sagdan soldan fenerin yalan yeri yan toplar iyice dert olacak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

travmatik falan değil bizim için normal şeyler bunlar
basket takımının final fouru işe teselliyiz sorun yok
çok önem vermediğimiz bi kupa olduğunu da herkes biliyor şu ztk nin
gökhan caner topal falan da gidebilir yerine çok rahat adam buluruz
zaten ikisi yaşını aldı, canerin de sağı solu belli değil daha iyilerini alırız çok rahat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basketboldaki durum büyük başarı, Fenerbahçe zaten senelerdir başarıdan bağımsız olarak sahiplendi basketbol takımını o yüzden teselli veya avuntudan öte bir durum taraftara yaşattığı.

Caner'in kalitesinde sol bek bulamaz Fener FFP varken, GG hadi yaşlanıyor diyelim. Ama Topal takımın en değerlisi bence, yaşını aldı derken daha yeni 30 oldu. Bu sen BJK'yi şampiyon yapanlardan Atiba da gittiği için Galatasaray'ı çökerten Melo da 33 yaşında. Topal'ın daha misyonu var takımda bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...