Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Bu son iyi gidişatın bir kaç nedeni var, ama Vitor bunların ekseninde eğer ki TR ligini özümsemişse bile hafif kalır;

1-) Gökhan Gönül: Adam ne zaman 11 e girdi, FB nin yükselişi başladı. Tartışılmaz çok net, Şener falan aynı kalıp değil bence.

2-) Raul Meireles, lütfen bu takımla sadece idman yapsın. Adamı oynatacaz diye, kadroda elli takla atmak zorunda kalıyoruz.

3-) Alper Potuk. Sezon başından beri söylüyoruz, adam nöbetçi yedek olmasın diye. Nedense sesimiz duyuldu son 4-5 maçtır ilk 11 de. Gayet iyi gidiyor.

4-) Van Persi'yi hala iyi kullanamadığımız kanaatindeyim. Çift forvete dönebilsek, Fernandao ayısıyla birlikte çok zevkli maçlar çıkar.

5-) Diego; adamı beğen beğenme, o olmadan orta sahayı taşıyabilen yok. Ozan belli, Volkan Şen ofansif adam zaten. Ayağında topu sakız gibi çiğnese de Vitor'un kafasında ki yapıyo net oturuyo, laf söyleyemiyoruz o yüzden.

6-) Caner mi? Hasan Ali mi? ekseninde direk bence Caner oynamalı. Daha agresif ve bence daha iyi orta kesen adam olarak. Ancak sinirlerine hakim ol kıvamında Hasan Ali derim, Caner bildiğin cazgır kro.

7-) Şömine odunu Alvesi, yerli Servet Çetin den daha iyi olmadığı için fasülye den sayıyorum. Kjaer e hala güvenim tam değil. Adam son 2-3 maçtır çok iyi oynasa da bi Lugano değil işte. Takım rakip sahada topu kazanmaya çalıştığından defans sırıtmıyor. Ama gel gör ki, iyi kontra yapan takımlardan yan toplardan muzdaribiz halaa.

8 -) En çok izlemek istediğim adam Markovic, Vitor acilen bu adam üzerine kurgu yapsın.

9-) Nani'yi sonradan ekliyorum. Adam senenin en iyi transferi. İyi almışız, baklavalarına gurban.

Net şampiyon oluruz şu dediklerim devam etse.

Ha ben kimim ki, o ayrı asfsasdsdfsfs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerinin birçoğuna katılıyorum ama Nani baya kötü.Bakma gol attığına fln çok top eziyor ve takımı yavaşlatıyor.Fenerbahçe için konuşuyorsak bu senenin en iyi transferi Fernandao.Çok maçı kurtardı adam ve çok güçlü forvet.Amele gibi goller kaçırıyor ama kaçırmasa zaten Fener de ne işi var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...