Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Levent-Maslak Civarı Restoran


Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Levent için Kanyon'da veya Etiler'e doğru yemeği ve hizmeti nispeten kaliteli yerler bulabilirsin ama hepsi tıklım tıklım "zengin" dolu olur, öyle başbaşa yemelik sessiz sakin olmazlar. Maslak'ta zaten hiç olmaz gibi bir şey.

Az daha kasıp Yeniköy/Tarabya/Kireçburnu'na inip deniz kenarında şık bir balık lokantası bulabilirsin bence.

Haftanın hangi günü düşünüyorsun ve bütçe nasıl, bunlar da önemli diğer yorum yapacak arkadaşlara ipucu olması açısından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Direk yardır kireçburnu bigchef denize sıfır takıl (rezervasyon yaptır)

Maslak etiler civarında ramazanda mehh yani. Butik içilecek yerler falan var ama işte ramazan baltalar:D Yeniköy balık kola yapabilirsin takanikte falan. İstinyepark olabilir gomongo yerine biyer açıldıydı üst kata, veya kanyon olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen aslında bütçeyi söylesen, ne tarz bir yer arıyorsun vb. ben yardımcı olurum sana. Ama yani hiç kasmadan yukarıda dedikleri gibi Kireçburnu iyidir. Başbaşa yemek yiyemezsin ama balık konusunda şurasını kesinlikle tavsiye ederim. Fix menüler var, 80TL ve 100 TL. 2 duble veya 4 duble rakı şeklinde. Sadece balık geliyor önüne, balık mantısı, kokoreci, köftesi, şişi vs zibilyon tane ürün getiriyor adam sana. Kesinlikle pişman olmazsın.

Link vermemişim http://setbaliklokantasi.net/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Tıklım tıklım zengin dolu olur ne ya


Zengin değil, "zengin" dolu olur :p Hani kocaman bir makinanın içindeki en küçükten bir büyük boy dişli olup kendini şirketin olmazsa olmazları arasında gören, Ticket'ının yarısını öğlenleri Starbucks'a veren, akşam yemeklerinde AVM'lerdeki popüler ve gürültülü restoranlarda milletle göt göte oturup maaşının %5-10'unu teslim edince kendini zengin ve klas hisseden bir zümre var ya, onları kastetmiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...