Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3.0


Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

sonuç olarak değecek mi oynamaya acep?
öf..

sezon 3 ile başladım ben bu oyuna. Niyeyse baya kötü geldi oyun.. Tek yaptığım şey, giydiğim şeyin biraz daha iyisini aramak.

notları baştan sona okuyayım en iyisi.


RoS'u pre-orderla oynayıp 2 hafta sonra sıkılıp bırakmıştım. Şimdi 4-5 gündür oynuyorum ama, 15-20 dk'da 70 oldum, bir anda milyon dmglı karakterim yüz milyonlarca goldum oldu, ee? Bir amacı yok yani oyunun. Önümde iki tane herif whirlwind ile döne döne ilerliyor, ben blizzard cast ediyorum falan. Çok amaçsız geliyor şu haliyle oyun. Sanırım senaryo için oynamadıktan ya da boostsuz hardcore falan kasmadıktan sonra oynamanın bir challangeı yok, eğlence yönü sıfır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@aente
aynen abi.. Bende oynadıkdan 3 gün sonra "yere göğe sığdırılamayan diablo 3 bu muymuş" dedim.

Hani yaptığımız birşey yok.. Solo felan da takılmadım. Arkadaşlarla giriyoruz grift dönüyoruz.. Eee yine bir şey yok. Ne bileyim, loot bile kovalamıyorum. Çıkarsa bir zombi edasıyla "1 eşya daha azaldı" diyorum.

Ne bileyim... Diğer oynadığım arpg sarınca, met edilen diabloya atladım direk. Maceram 1 hafta sürdü. 600 paragonda kapattım olayı.

Sonraki sezon aklımda.. HC başlayıp tekrar deneyeceğim. Fakat patch notları tatmin etmedi. Daha kapsamlı birşeyler beklerdim. Oyun çıkalı ne kadar olmuş, oyunda yapacak bişey yok gibi geliyor :D. niyse, topa tutmadan oyunu sevenler yazımı burada keseyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu temelin üstüne hangi paket gelirse gelsin,hangi patch gelirse gelsin sanki oynatacağı max 15-20 gün. her sezon heycanla başlayıp clanda şurdaki adamların tek tek bırakışını gördükten sonra bırakıyorum oyunu girmiyorum. max 20 gün dediğim gibi. benim tek temennim şu oyunu tamamen değiştirmeleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü maalesef her sezon yeni bir set getiriyorlar ve o seti kasacaksın başka çare yok deniyor. Ne bir çeşitlilik ne birşey. O seti aldıktan sonra da zaten yapacağın şey 200 damageli itemin 220'lisini bulmak veya armorlusunu.

Klasik blizzard.. Üzülüyorum bu adamların bütçesi POE ekibinde olsaydı şuan diabloyu çoktan çöpe atmıştık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PoE de karakteri belli bir skill gem den max fayda alasin diye build etmiyor musun, life nodelari su nodelari bu nodelari yani build cesitliligi fazla ama bir sey degistiremiyorsun onda da. Hem build cesitliligi itemlar cok asmis degilse cok da fazla degil, her build endgame viable degil poe de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten naphalem rift e tıklayınca adamlar hangi tormentin kaça denk geldiğini karşısına yazmış. torment x 45 e denk geliyor. 45 rifti rahat yapıyordum zaten bu çarla. ama geç bitiyor tabi. pack kesince grift deki mor kurukafa tarzı sarı kurukafalarla dolduruyorsun barı hızlı olarak. barbarda sanırım ancient buildi buff layacaklar. yancıların canı gitmedi X da. ben ölecek gibi oldum onlar ölümsüz gibiydi. gold çok az düşüyor rift te. inanılmaz farkediyor yani. ve repair eşşek gibi artmış üstüm kızarmadan 5m falan repair verdim ( normalde böylemiydi hatırlamıyorum yanlışım varsa düzeltin) Ya beta diye böyle olmuş yada MF yi torment e göre acayip bufflamışlar. keyifli olmuş aslında.düşen yine çöp ama arada ayıklayabiliyorsun bişeyleri. geceden önce girilmiyor. 4 de anca girebildim oyuna. season çarla çok daha uzun sıra veriyor. tam cube ü aldım bişeyler denedim feci uykum vardı. bu gece tekrar bakacam biraz.

bu arada goblin kesmek için sanırım hayvan gibi gear lazım 10 da. o ss deki blood shardı sadece 2 blood goblini kovalarken topladım. kesince ne atar bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...