Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands


Civcivhead

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

Oyun niye tirt abi, herkes bok atmis ama hic sebep yazmamis.



oyunda 100 ana görev, 150 de neyin nerede olduğunu açan ipucu görevleri var. 250 görev di mi, bunların %90'ı aynı, üs bas birini öldür, kaçır, konuştur. ya da sadece bas.

oyun üs basmak üzerine kurulu, hayır üsler mgs gibi olsa anlıcam ama yok.

tanımadığın oyuncularla oynucaksan bol şans diliyorum, çünkü ne skill, ne seviye, ne oyun stili, ne de hikayenin neresinde olduğuna bakmadan tamamen random adamlarla giriyosun. adam ya ileriki görevde oluyo ya da gerideki. bi de biri mutlaka sıçıyor eğer çok şanslı değilsen ve oyun aksiyonla üs basma oyununa dönüşüyor. ya oynamayı bilen adama denk gelicen ya da tek başına ai ile oynucan zira onlar görünmez batıramıyolar lol.

tüm düşmanlar one shot, ister elinde susturucu tabancayla dal, ister tepeden sniper ile indir farkmaz, herkese tek neresinden vurursan.

iğrenç kontrollerden bahsetmeme gerek yok mutlaka duymuşsunuzdur. araçlar, helikopterler, uçaklar hepsi iğrenç. fizik neredeyse 0. bunları aratıp videolarına bakabilirsin, dağın tepesine doğru engebeli nehrin içinden otobanda gidiyormuş gibi gitmek mesela, baya iyi.

oyunun tek zevkli olabileceği durum, rp yapacak adamlarla stealth oynamaya kasmak. ama yani silahla dalmak o kadar kolay ki oyun seni steath oynamaya zormıyo ondan da vazgeçmeye başlıyosun birbirinin aynı 100 tane görev sunduklarında.

daha yazılır buraya da nese yoruldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Oyun niye tirt abi, herkes bok atmis ama hic sebep yazmamis.


Abi (GTA+Shadow of Mordor) x Tom Clancy Ghost Recon= Wildlands

Her tarafta araba var, uçak var, helikopter var. Bolivya diil Almanya mübarek.

Örnek; Makinalı var arabanın üstünde bas ateşe ne ısınması var ne kurşunu biter. Arcade tadında oyna. Dediğim gibi ben arkadaşımla coop oynuyorum. Ama single oynamak gelmiyo içimden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

betada oynadıysanız neden kötü olduğunu söylemeye gerek yok. oynamadıysanız reviewleri izleyin, baya kötü. çok değil 2 ay sonra 50% indirim görür. fall'a 66% indirimden alırsınız.

coop olarak arkadaşlarla arada girilip görev yapılabilir. görsel olarak tatmin edici gameplay ne kadar öyle kompleks veya tatmin edici olmasa da. 30 liraya alırsan tabii :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

twitch'den izliyorum arada bir.

harita mukemmel olmus. bilmiyorum gercek bir yerden mi modellemisler ama hicbir kosesi siritmiyor.

target markingi kapatma opsiyonu yok mu oyunda? mahvediyor deneyimi. gorev mekaninda dusmanlari indirirken kalan AI'larin ses duymamis gozle gormemis gibi tepkisiz kalmalari felaket. bu tarz sorunlar oyunu yavanlastirmis. ne kadar gorsel albenisi varsa gameplay hususlarindaki aksakliklar o kadar negate ediyor gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

beles year 2 content geliyomus

said:
Ghost Recon Wildlands is getting a second year of post-launch content, both for its campaign and its Ghost War PvP mode. In the coming months, four major updates – titled Special Operations – will be released for free, with each themed update adding new missions, items, rewards, and community-requested features. Special Operations I launches on April 10, adding a campaign mission and challenge with exclusive rewards. It will also introduce a new PvP game mode, Sabotage, with five exclusive maps as well as a new class and perks. Finally, it will add the ability to customize your AI teammates in the campaign with clothing you've unlocked for your own character.





https://news.ubisoft.com/article/ghost-recon-wildlands-year-2-content-begins-april-10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Goering said:

oyun bayik degil ama cok tekrar edicek gibi, story de cok ilgimi cekmedi:
hikaye bolivya'da geciyor ve kartellerle savasiyorsunuz, ne hikmetse kokainas yok hic bir yerde.

farcry + mgs + just cause + gta kirmasi

tactical shooter beklemeyin

level 10 oldum, oyle yazdim.

1 bolge,
6 tane main mission acik bu arada.


yani eglencelik co-op oynamak zevkli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yıl önce ucuzlayınca bakarım demiştim de free weekend'de denedim, fena değil aslında ama setting pek cezbetmedi. en büyük çekincem oydu. ama customization filan süper.

bir de predator görevi şahane olmuş, kim eklemeyi düşündüyse helal olsun lol.

yarına kadar daha deneyeceğim, belki alırım. biraz daha ucuz olsa direkt almıştım aslında. zaten bu tarz open world gunplay oyunu arıyordum bayağıdır. mgs5 alsam mı dedim ama onda da metal gear'lar biraz soğuttu, sci-fi olmayan bir oyun arıyordum. belki budur.

sezon pasosu almak lazım mı buna? pahalıymış, çok elzem değilse paslayacağım pası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
On 28.03.2018 at 08:19, BioHazarD dedi ki:

baya bok atilmis ama yeni indirimden aldim ve oyun uzun zamandir oynadigim en iyi oyunlardan ❤️

 

+1

ben de yeni basladim, tammm aradigim gibi bir oyun.

aslinda ben SWAT 3 tarzi bir oyun ariyodum, takim olsun, direktifler vereyim, giydigimiz kiyafetler badass olsun fln, hepsi var oyunda. hic bulasmam zaten multi olayina. yapay zeka da cyberpunk dan daha iyi, helikopter ve arac  kullanimi biraz les olsa da kurtarir.

reyou tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...