Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: BBL 2015-2016


sefacaNBA

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
darüşşafaka doğuş'un kadrosu iyi değil ya, çok sorunlu tek yönlü kadro. zaten iyi de başlamadılar oynadıkları basketbol açısından halleri pek iç açıcı değil. slaughter falan ziyan olacak gibi geliyor bana ne yazık ki.

bu akşam efes-galatasaray maçının büyük kısmını izleme fırsatı buldum. jason granger resmen mccollum'u ezdi. iki pg arasındaki fark maçı efes'e getirdi. heurtel de sakattı ve adam 40 dakika oynamasına rağmen bunu başardı. mcccollum' 2/13 attı ki galatasaray mccollum'un kötü gününde ne kadar tıkanacak, onu da görmüş olduk. çok iyi skorer ama tek yönlü oyuncu ve kara deliğe dönüşebiliyor, takım organizasyonu zayıf. granger kendi attı, dunston'la ikili oynadı vs. savunmada da iyi iş çıkardı.

galatasaray'da ayrıca joey dorsey de daha hiç kendinde değil gibi. ergin ataman formsuzdu, hiç çözüm bulamadı. bu kadronun bu kadar skor opsiyonuyla ne olursa olsun 60 sayıda kalmaması lazımdı kendi evinde.

efes taş gibi takım ve geçen seneden çok daha iyi olacakları kesin. granger ve dunston nokta atış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray Odeabank, sahasında Fenerbahçe'yi 17 sayı farkla 80-63 yendi.

Galatasaray Odeabank: Sinan Güler 11, Schilb 18, Micov 15, Green 8, Lasme 12, McCollum 11, Dorsey, Göksenin Köksal 5

Fenerbahçe: Sloukas 2, Bogdanovic 15, Kalinic 5, Udoh 9, Vesely 8, Datome 6, Ali Muhammed 7, Melih Mahmutoğlu 6, Barış Hersek 5
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
vizyon farkı.

ergin ataman sahada en az bir yerli oyuncunun bulunmasının gerektiğinden bahsederken “avrupa’nın yıldız oyuncuları türkiye’de oynuyor, bunu göz ardı etmiyorum. ama yerlilerin istatistik kağıtlarında üst sıralarda yer alması için süre alması da gerekiyor. all-star oylamasında gördüğümüz gibi türklerin aldığı oy, taraftarın sahada onları da görmek istediğini gösteriyor. 12 kişilik kadroda 6-7 yabancı olabilir ama ben parkede her takımda en azından 1 yerli oyuncuyu devamlı görmek istiyorum. bu milli takım’a da pozitif yansır. nasıl ki 6 yabancı kuralı 2 yıl için geldi, tbf ve kulüpler masaya oturup 1 yerli için de karar alabilir” şeklinde konuştu.

zeljko obradovic ise mevcut sistemin en büyük katkısının aslında yerli oyunculara olduğunu söyledi. “yerli oyuncular daha fazla süre almak istiyorlarsa daha çok çalışmalı. benim için oyuncunun pasaportu ya da ülkesi önemli değildir. kim iyi oynarsa forma onundur. pasaportunuz da ne yazarsa yazsın, siz parkede ne kadar iyiyseniz o kadar kadar süre alırsınız. türkiye ligi oyuncunun gelişebileceği ve çok çalışması gereken bir lig. daha iyiye gidebilmek için öncelikle takım içi rekabet olmalı.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...