Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Honor


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Oyun alinir (tu)
su an bam gum ama insanlar ogrendikce brawl'lar uzayacaktir. Oncelikli hissedilen eksiklikleri harita acisindan cesitlilige ihtiyacinin olmasi ve yanlis degilsem dedicated server olmamasi. Hatta ikincisi oyunu almaya engel olabilecek bir neden.
Oyundan keyif almak icin ogrenmek gerekiyor ve oyle 1 saatte falan da olmuyor.
Yubi sasirtti ama hakkini teslim etmek gerek, PS4te sorunsuz akti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun alınır ya. 4v4 de baya eğlendim mesela keza 2v2 brawl da güzel. ama server sorunu çok büyük bunu düzeltmeleri lazım. leş yani 4 oyundan 2 sinde hata alıyorsun çökyüor giremiyorsun. hadi beta dedik sineye çektik de ne aptalsın ubisoft ya. open beta lan artık bu. neyse

onun dışında orochi de daha da iyi oynamaya başladım 4v4 de yaldır yaldır adam kestim. ama işte senkronu konsantrasyonu tutturmak lazım sabırsız olmamak lazım. yoksa bir kaybedince kağıt gibi kesiyorlar. :)

ps4 de isteyenle akşam takılalım estetik ameliyat olmak süteyen varsa istemediği bölgelerden kurtarayım zaaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

classı masterlamak istiyorsanız how to playden botla training e girin. 0 botta ilk başta bütün movesetleri akıcı execute etmeyi öğrenin. sonra botu 1 e alıp hiç dmg yememeye oynayın, sadece parry ve dodge. ondan sonra move setleri execute etmeyi öğrenin fight içinde. ondan sonra combine and kith.

2 saatte falan baya geliştiriyorsun kendini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Deno'yu bir kere blockluyosun eli ayagına dolasıyor oyun net gayet.

Open oldugu için önceki betaya kıyasla çok daha laglı ve crashli ama releasede çözülmüş olur diye tahmin ediyorum. Closed beta gayet temizdi.


dersime çalıştım ya. bol pratik yaptım. orochi zor hero ama şimdi herkes kabul etsin.

seni daha kesemem heralde de, diğer tirreklere karşı iddialıyım. dün de iddia'lıydım aslında da çok bam bam bam geçti bizim custom maçlar, düzgün 1v1 döndüremedik. b'de zaten dönmüyor düzgün 1v1, npc'ler çok giriyor araya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...