Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Honor


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

War of the Roses/Vikings kadar vuruş hissi versin içerikteki abukluğu görmezden gelip oynarım ben.

Hadi içeriği kabul ettik diyelim, bana en koyan ulan viking, şövalye ve samuray koyuyorsun nerede olum sarazen yahud yeniçeri? Çıldırtmayın lan adamı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler gülüyorsunuz da bir döneme Türk çağı dendiğinden bir habersiniz sanırım? Lehlerin ve Rusların ordu yapılanmasını kimleri örnek alarak kurduğunu, üniformalardan silahlara kadar kopyalandığından falan? Yatağan deyip geçmeyin, bizim kılıca göre herifler zırh geliştirdikçe biz kılıcın sırtını eğimini değiştirmişiz, zırhlarını her yüzyılda değiştirmelerine rağmen yine yarabilmişiz. Gülünecek bir şey yok. Haklı bir veryansın, haklı bir çığlıktır benimkisi.

Bakın şövalyeyi anlarım, ama vikingler ve samuraylar şişirilmiş balonlardır, popüler kültür ikonlarıdır.

Sarazen diyorum bakın SARAZEN!!! İber'den tut Delhi'ye, Timbuktu'dan tut Volga'ya kadar devasa bir alanı içine alır sarazen, muvahhid. Şövalye sınıfının müdaili. Yeniçeri/sipahi yazmamın sebebi de europe universalis 4 argümanımdır, elin İsveçlisi kabul etmiş biz size burada anlatamıyoruz, üste yazdıklarımı tekrarlamak istemiyorum.

Hadi zorlasak Vikingler dolaştılar, işte oraya buraya sardılar, bölgelerinden çıktılar, Doğu Roma'da özel ordu mensubu olacak cesareti gösterdiler. Ok tamam idrak edilebilir.

Len samuraylar ne yaptı? Dünya balon listesi yapılsa samuraylar ilk 5'te net.


:D

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani konsept olarak eklenmeye müsait de, şu ara türk veya müslüman faction eklemeleri şaşırtıcı olur böyle bir oyuna, en son bf1'de gördük yaklaşımı. m&b gibi kendimiz yapmazsak zor yani bizi taraf olarak eklemeleri dünya ekşın sahnesinden tamamen çekilmedikçe iskandinavya ve japonlar gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyunun balon olacak kadar içeriği bile yok.

pew pew arena oyunu işte.


division'dan sonra ubisoft'u çözmüşsün sanırım :)

hakkaten biraz fazla hype yaptınız bu oyuna, maksimum 1 ay oynanır sonra unutulur. 3 yönlü atak defence olayı trend olursa biraz daha uzar, hani m&b'den alıp basitleştirdikleri sistem var ya o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...