Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy VII RE


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

  • 5 ay sonra ...
git 8 al kaliteyi oyna veya ne biliim crisis core filan edin bi sekil, aslan zack su emo cloud sizofreninden 1000 kat iyidir <3 <3 <3 HUEHUEHUE IMMA SOLDIER HUEHUEHUE

KenshinHimura said:

saçını başını yolarım kızım senin


http://www.youtube.com/watch?v=imk3UcogIpc

zack <3 <3 <3

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/49/7c/0e/497c0e5043164e99204214502f497efd.jpg

zack in hikayeside bin kat daha iyi cloud emosundan heh, keske gercek ff7 crisis core olsaydi :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cc herseyiyle guzel ya, ses kadrosu super, gackt super, angeal super, pre-emofag sephiroth kalp kalp

Squall'i rinoa adam ediyor zaten :P son karesi direk 10/10 ama cloud adam olamiyor hikayenin sonunda ne yazikki :( her basarili erkegin arkasinda guclu kadin geyigi rinoa :P tifa boobs disinda bisi olabilseydi belki odundan ote bisi olurdu cloud

Zack ise dogustan awesome heuehuehue
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

advent children'ı gördükten sonra merakım dinsin diye üniversitedeyken açıp oynamıştım ff7 baya hasta kalmıştım. (diğer oynadıklarım ff8, ffx, ff14)

laurelin zaten takık bu oyuna. 10 senedir forumda ne zaman final fantasy 7 dense gelir hemen. anladık abi tamam sevmiyosun.

bilmiyorum belki de ben emo seviyorum. açıkçası ilk ff7 oynadığımda oyunda gördüğüm dram baya ilgimi çekmişti. hemen hemen herşey dramdı. emo olduğumdan değil bana çok gerçekçi gelmişti. diğer oyunlarda göremediğim bir herşeyin düzeleceği mükemmel olacağı -ve hatta olduğu- hissiyatı yoktu bu da çok gerçek gelmişti.

başarısızlığın cloud'u yaratan şey olması. sephirot'un, zack'in dramı. hepsini çok iyi anlattı oyun. cloudun emoluğu da o yüzden çok kabul edilenebilir geliyordu bana. adamın hayatı başarısızlıklar içinde falan. üstelik direk ham 97 haliyle oynadım oyunu. üstüne de crisis core'u izledim yutubdan longplayini. tam oldu.

taa o yıllar 2009 falan şu oyunu tekrar yapsalar diye hayal kurmuştum kendi kendime. şimdi yapıyorlar gerçekten çok mutluyum.

tek merak ettiğim ff13 gibi rezalet bir oyun olacak mı. ff7,ff8 ile falan arasında dağlar var bu iki oyunun. şirketi falan da bilmiyorum ne yapıyorlar da bu kadar bok edebiliyorlar bu oyunları anlamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sriketin hatasi yok, her yeni nesilin attention span dahada dusuyor o yuzden kompleks mekanikler yerine daha streamlined sistemler kasiyorlar.

ff8 ciktiginda bombalanmasinin bir numaralai sebebi manuali okiycak kafasi olmiyan gerizekali amerikalilarin junktion sistemini cozemeyip oyuna bok atmasiydi, ff12 yi de uzun ve alanlar genis diye bombaladilar filan ki cok iyi performans sergileyemedi oyun

ff13 o yuzden direk sulandirilmis corridor runner oldu iste, bide yetemediler zaten o grafiklerle genis zonelar yapmayi, oyunda ozgur olunan tek bolge yesil cimenlik iste o yuzden :P

final fantasy serilerinin bole kilit ogesi hep "sevgi" olmustur, ff7 dunyasi digerlerine kiyasla cok iyi tasarlanmis olmasina ragmen cloud un hikayesi bu hissi veremeyip derpe bagliyor, emo trendinin yukselisinde buyuk katkisi vardi su oyunun :P bi donem drizzt ile sephiroth ayrilmaz ikiliydi iste heh. ff8 direk ff6 ve 4 un mukemmeliginin bayragini tasiyor, ondan sonra bi nebze 9 da ve 10 da gorebildik bunu. 10 da baya iyi oyundur ama ana karakter meg ryan oldugu icin kaybediyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok 8'i seviyorum açıkçası. 7-10-13 falan oynadım (hatta 13 tutorial bitse de açık araziye çıksak diye saatlerce oynanıp sonra küfür ede ede çöpe atıldı). 8'deki çocukluk arkadaşları, okul falan kısımları tam benim ilkokul sonlarına falan denk geldiğinden çok hoşuma gitmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...