Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

26 dakika önce, Sam dedi ki:

geçen sezon cersei BÜTÜN rakiplerini sağ bırakmadı mı görüşmelerde, neden o kısma bu kadar takıldınız?

 

17 dakika önce, Scalanova dedi ki:

Cercei oldugu icin bide yancisi ikiside manyak ben bile yasatmam orada ki ordu o kadar zaten ???

Spoiler

 

tamam ben de cersei yaptı dedim zaten?

neyse yani cersei evil da olsa aptal değil, herkesin gözü önünde öyle birşey yaparsa iki paralık olur ömür boyu itibarı, kimse bir daha görüşmez.

ballista konusunda da bronn öldürücü derecede delememişti önceki sezon daha yakından.

 

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Balista mevzusunda bu sezon standartlarında anormal bir durum yok bence sdfg
 

Spoiler

Yanlış hatırlamıyorsam Red Keep'in altındaki tarihi balista da zamanında daha büyük bir dragonu indiriyor.
Sahnede mantıksızlık Dany'nin ejderle gitmesinin tek mantığı önden gidip kendi filosunu secure etmek, euron'u fark edememesi kısmı saçmalık ama fiziken mümkün tabii. Zaten o yükseklikte uçan başıboşu dragonu da indirebilirsin abi sniper mantığıyla. Ayrıca Aryanın battal gazi olduğuna inanıyorsun da euron'un sniper olduğuna mı inanamıyorsun? sdfg

Orada yapım sana "lan geçen bölüm hem dany hem jonlu dragon sahneleri çektik çok para yaktı gerek yok o kadar şova, birini indirelim hem heyecan olur hem de masrafı kısarız" fikrini verebiliyor oluşu. Üzücü...

Ayrıca Cersei niye toplantıda herkesi öldürmedi demek de mantıksız. Yukarıda mantıklı açıklamaları yapılmış.

Bronn sahnesi bir tek bana mı çok mantıksız geliyor abi.
 

Spoiler

Birileri ölmedikçe kim neden Bronn'a bir şey versin ki? Tyrion'u öldürse, Cersei'den hakkını alma ihtimali var, Cersei yenilirse bak Jamie senin hayatını bağışladım ve Tyrionu feda ederek seni hayatta tuttum diye bir şekilde açıklanabilir durumda kalıyordu. Aga siz gidin savaşın yaşarsanız gelir Highgarden'ı alırım, ölürseniz de Riverrun'ı alırım Cersei'den durumuna Bronn'un ikna olması çok saçma. Herkes her ihtimalde Bronn'u öldürüp kurtulur geçer bişi de vermez.

Cleagane Bowl da garantilendi.
 

Spoiler

Arya Cersei'ye giderken Hound abisine gidecek, Cersei tek gezmediği için Arya Cersei'yi öldürmede başarılı olamayacak. Bowl istemsiz gerçekleşecek kalede bir odada vs, hound kendini arya için feda ecek, o da ilk sezondaki gibi kaleden kaçıp uzaklaşacak bence.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman kitapsiz bolumler basladi, GOT kafa ustu inise basladi. Tatil dolayisiyla ilk 3 bolumu toptan, 4. bolumu de yeni izledim.

Spoiler

 

3. Bolum: Insan ister istemez sorasi geliyor "ben eşşeğim, aylarca savas sahnesi diye bunu mu cektiniz?". Her yer sahne karanlik, her sahnede sis. Koca NK cotank diye oldu. Ana karakterlerin hepsi sag masallah!

Bu sezon herkese bir ask hikayesi yazilmis, Game of Thrones Muhtesem Yuzyil a dondu resmen. Brienne, Arya, hatta Podric bile aksiyondan nasiplendi.

Yukarida yazilmis gerci Jon'un kimligini acikladigi sahnede Sansa ve Arya'nın tepkilerini göstermemeleri bayagi sacmaydi.

Neyse 4. bolumle beraber, taht Jon Snow a kalicak gibi duruyor. Benim tahminim o vurulan ejder geri gelicek 5.bolumle.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Komutan dedi ki:

Orada menzil dışında durduklarını varsayıyoruz.

Spoiler

Abi kaç yüz metreden uçan ejder vurmuslar aynı balistayla  gemileri paramparça etmişler. Orda 8 10 tane balista var. Aynı anda okcularla  birlikte sümük gibi ezersin. Yani menzil dışı varsaysak  bile çok gereksiz bir sahne. 

 

Yarın saat sıkış sokus izletmek. Final sezonu 6 bolum nasıl yetecek  derken koyulan sahneler. Bronn  sahnesi. Tyrion  varys  in hemen dany e mad king  muamelesi yapması. Hani bari dany nin o karakter geçişini işlemiş olsalar neyse diyecem. Ekşide yazmis birii brezilya dizisi diye hakkaten öyle fkfk

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

 

Savunmasız takalarla nereye gidiyorsunuz arkadaş diyen olmadı mı bunlara denizde Euron varken?

Dragon sahnesinde bir kayanın arkasından çıkıyorlar belki kör noktada saklanıyorlardı vs ama yani yine de isabet oranının bu denli olması saçma yani. Bir de arkadaş o filoya niye kafalama girersin ki yandan girsene veya arkalarına dolaş, onlar döndürene kadar mangal yaparsın. Dragonların menzili de o kadar az değil yani kafalama girdiğinde de attırabilirdi.

Bron bu ikisini satacak adam olmadı ki hiç bir zaman. Ne ara böyle karaktersizleşti? şato ve hatun vermişlerdi zaten buna. İlişkisi iki kardeşle de gayet iyiydi yani neler atlattılar kaç sezondur.

Danny'nin saçmalamaya doğru gidişini takip ediyoruz. Elindeki ordudan bir şey kalmadı zaten üzerine de bir taht sevdası. Bu savaş sonrasında kazansa bile yanında 4 pipisiz falan kalır, kimse de iplemez kendisini.

 

 

samaella tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Red dedi ki:
  İçeriği gizle

Abi kaç yüz metreden uçan ejder vurmuslar aynı balistayla  gemileri paramparça etmişler. Orda 8 10 tane balista var. Aynı anda okcularla  birlikte sümük gibi ezersin. Yani menzil dışı varsaysak  bile çok gereksiz bir sahne. 

 

Spoiler

Görsel olarak o mesafe bence de ballista menzili dışı gibi durmuyordu ama tarafların davranışlarına bakarsak menzil dışında olduklarını düşünmemiz istenmiş.

 

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...