Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

Jon'un gerçeği açıklama sahnesinde Sansa ve Arya'nın tepkilerini göstermemeleri de saçmaydı bence. 

edit: Bide Bronn, Winterfelle girdi kimse görmeden elinde crossbowla sora çıktı gitti geriye. Bu mu yani Bronn'un hikayesi. Crossbowla gelicek sonra atıcak kenara yine kanka olacaklar, savaşa katılcak diye beklediydim. Hani biri çıkıp arkasından ASSASSINO diye bağırsaydı zaten bir şey vermek zorunda kalmayacaklardı Bronn'a. O sahne de aptalcaydı. 

 

progamer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Sonda Dany gerizekalısı 10 tane Unsullied, bütün advisorları, ejderhasıyla kapının ödünde okçuların ve ballistaların menzilinde durdu bide gerizekalıca bir şekilde. Cercei daha önce düşmanları içinde diye koskoca Septi ve arada şehrin yarısını havaya uçurdu.Sonda direk ateş emri verse savaşı bitirmişti sdf. Cercei piskopatı onurlu diye mi saldırtmadı yani. Düşündükçe daha da kıl oluyorum diziye. Son sezon olmasa bırakırdım valla. Dexter'ın son sezonu seviyesine yaklaşıyor hızlıca.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ultra rezalet bi bölüm.

Spoiler

en son keşke arya, cofri kılığında falan gelse ama. cofri'yi oynayan eleman da got'tan sonra oyunculuğu bıraktıydı, onun için de güzel bi son ziyaret olmuş olurdu sete falan. yapmamışlardır gerçi sanmıyorum.

neyse. bi şey olsa da son 2 bölüm birden çıksa keşke de çabuk bitse ve kurtulsak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

teleport olayının böyle vuku bulacağı çok barizdi. bütün herseyi son sezona bırakırsan millet oraya buraya HS çeker gibi gider. 2 sezonda güneyden winterfell'e giden karakterler 1 bölümde gider oldu lel.

- bron sahnesi çok saçma kurgulanmış. tehdit edip highgarden'ı verdim aldım çok saçma abi. ulan winterfell e girmişsin. o handan çıkınca yakalayın asın iti dese napıcan bron? ha o diyalog şöyle gelişirdi; bron kapıdan girip şak diye oku atardı yine naber lan tırrrekler diyip crosbowu kenara salıp muhabbete girip bağlardın işi. akasya durağı tier olmuş malesef.

- danny bariz mad queen olarak lanse edilmeye başlandı. sonda twist falan gelmez ise jon danny'i öldürüp şehri yakmasından kurtaracak gibi. çok kör göze parmak oldu çünkü. diktatörlerden kurtulmak için her diyet ödenecek yapacak bişi yok çekti.

- cleganebowl geliyor. en büyük hype buna bende. 

- varys & tyrion diyalogları bölümün en düzgün yanlarıydı. sonunda eski sezonları hatırlatan güzel bir script gördük eh. ama varys muhtemelen gg olacak danny'i darbe teşebbüsü yaparken sdf.

- jaime muhtemelen cercei'nin yanına kadar girecek öldürmek amaçlı ama bence kendi ölecek. öyle bir twist gelebilir. 

- euron'u da theon'un ablası öldürecek çok bariz.

- dizinin en kral karakteri gendry oldu. hiç yoktan lord oldu misler gibi takılacak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...