Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

On 02.05.2019 at 10:21, axedice dedi ki:

White walkerların konsepti en başından beri fire immune olmalarıydı, ejderha ateşiyle ölselerdi büyük saçmalık olurdu.

@Suark beylişin askerleri dediğin knights of the vale, onlar da sanırım sol taraftaydılar falcon sembolü vardı taktik masasında. Hatta biri daha sormuş, bannerları da görünüyor savaş öncesi sahada.

 

Önümüzdeki bölümlerde de olacak belli, dany yavaş yavaş psikopata bağlayıp babasından bile kötü bi imparator olacak.

since when

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

dany'i öcü gösterme prequel anakin'den bile kötü oldu lan. hayır khal drogo'ya erkeğim ❤️ çeken kızı güç delisi yaptılar. karı koca yönetsinler işte ne olacak. smartest person direk sattı, tyrion'un varys'e söylemesi de ayrı bi aptallık. iki kişinin bildiği sır değildir çekti o da dsdfg

leak falan okumaya gerek yok ama iki haneli iq ile yazılıyor senaryo artık.

missandei de şuna bağladı.

deniz üzerinde ayı crossbowla da tek attılar dragon'a kaç metreden bir got klasiği gerçi şunlar asdf

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haha rezalet.

Spoiler

NK'nin yapamadigini Cersei-Euron yapiyorlar. Dragon tak diye gitti ilk atista haha. Ayni dedigimiz gibi bir anda o taraf tamamen bitti, sacma sapan human dramaya geri donuldu. Yan karakterler icin dramalar, sacma sapan soap opera tarzinda diyaloglar. Rezil cidden. 

Ordularin dengelenmesi icin Cersei'nin sadece sehirde beklemesi ve kisin bir anda bitivermesi - winter is coming in hicbir sekilde etkilememesi, bir anda level 100 commander olan Euron Greyjoy, tak diye summonlanan Golden Company, Dragon'lardan birinin cabucak aradan cikarilmasi - vs zayif Daenerys ve North ordulari. 

A song of Ice and Fire'in ana villain'in Cersei Lannister ve Euron Greyjoy olmasi komedi resmen. 8 bin yil sonra ortaya cikan mistik Others'in yapamadiklarini Euron Greyjoy efendi yapiyor haha. Cok kotu abi. Cok. Inanilmaz, Lost'tan bile rezil su. Daha cok yazacaktim diger seylerle ilgili de sirf ordu dengelenmesi bile inanilmaz rahatsiz ediyor. Mesela daha 10 dakika once Dragonun gitmis, ambush edilmissin. Gidip 50 tane askerle peace treaty sorgulamanin mantigi ne. Gidersin tum ordunla anlarim. Arkada dragon da bekliyor kenarda filan fs.

 

 

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

kenarda dragon mama bekliyo, o kapı önü sahnesi harbi ekrana kaka fırlatmak gibi birşey, 3 okla ejderha düşüyolar, surlarda tonla var izliyolar orada dfsfsd replikler vs çok leşti ztn bu bölüm.

nk öldü gitti tek bir flashback yok lafı geçmiyor, 2 tane "hehe arya iyi öldürdü demi yow, he gardaş yow arya bacı kurtardı memleketi yow" muhabbetinden başka.

ne bilim abi bunca yıl izle izle 2. bir lost vakası yaşa. olacak iş değil. Doğru bulmuyorum fsdfs

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıfır beklentiyle izleyince daha iyi oldu. ilk yarısı çöp ama ikinci yarısı normal GoT bölümüydü.

@Sotto'nun yorumlarına katılmakla birlikte ekleyeyim.

Spoiler

Sela okunduktan sonra kutlama esnasında dany'nin "şişş sen deliğanlı hele gel böyle, sen robert piçiymişin, hadi lord yaptım seni gundi ;)" sahnesine çok güldüm.

Bronn' gelene kadar komple çöp bence, kim nerede nasıl hayatta kaldı, arya ne ara böyle savaşmayı öğrendi, nasıl gitti NK'yi indirdi falan lan hiç mi karakter merak etmez sdgfd Arya öldürmüş NK'yi beyler, Arya'ya içiyoruz. Ne bir title ne bir onurlandırma falan yok ama gendry geh lan sana lordluk vereyim gundi sdfg

Bronn gelip de ikisinden birini öldürmemesi de saçma. Birini öldürüp hem cersei'ye sözünü tutmuş olacak, hem de diğerine ne kadar ciddi olduğunu göstermiş olacaktı hem de kim ölmüş olursa olsan dramatik bir son olurdu bence. Sonuçta adam sellsword hangimiz şaşırırız ki. Beyler highgarden benim yoksa sigerim, savaştan sonra ölmeyin gelip acağam ha diyip çekip gitmesi lol

Savaş hazırlığı sahnesinde neredeyse orduların yarısının hala yaşıyor olduğunu görmemiz büyük skandal. Önceki savaşta it kopuk zombiyle savaşıp kazanmışlar gibi oldu tam, bir de kapadılar komple o defteri artık belli.
Ayrıca Euron ne güzel indirdi ejderi, sigdir olup geri döndü dany.

Dany ile başlayıp sürekli herkesin birbirine söz verdirip sonra sırrı başkasına verdirmesi alışık olduğumuz GoT hareketleri, bence güzel. Belli bundan sonra birileri birilerine ihanet edecek, Dany gidici, Jon en doğru aday diye ikna etmeye çalışıyollar bizi, hayırlısı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

abi gercekten enterasan, hatun goklerde dragonlarla dolaniyor ve az ilerde giden koca donanmayi acik havada goremiyor ve ilk isabeti yedikten sonra fark ediyor. bu nasil senaryo emenike, adamlari gorunce hirsina yenik dusup saldirsaydi tek basina, ondan sonra bi tane dragonu vurulsaydi daha mantikli bir senaryo olurdu.

 

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

şimdi danny ablamızın tüm gücünü yok ettiklerine göre tahta değil birisinin kucağına oturacak.

ejderlerin teki daha gitti. dorthraki öldü. bi askerleri kaldı onun dışında o tarafla hükmetmesi için elinde bir gücü yok.

en son rage'e girip tüm şehri ya o ya cercei yakacak gibi hatırlarsanız bu ablanın bi rüyası vardı her yel toz kül fln. tahtta da başkası oturuyordu şehri yakacak sonra jon oturcak gibi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

GURL POWAAAHHH kekoluğu bitiyor hahahahahah

 

Missandei'den kurtulduk bölümün en güzel yanı oydu. 

 

Dizi ilk sezondaki haliyle olsa Cersei orayı ok manyağı yapar biterdi, senaryo yazanlar beceremiyor artık. Bir avuç asker ve arkada menzilde ejderha duruyor. Gönder roketleri bitir.

Benim izlediğim versiyonda 16:34 civarı şu sahne

 

 

Aket-Atum tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Gerçekten euron greyjoy final boss yaptılar ya. Gerçekten barda seyredenler AAAAAAAA desin diye yazıyorlar senaryoyu. Euron bi Dragonstone da bi daha ki sahne kings landingte. Nasıl fast travel atıyor belli değil asdf.

Tryion çocuğunu düşün dediğinde Euron arkadan bi" bu çocuğu nerden biliyo la" demedi sdf

Missandei, Cercei'yi tutup duvardan atlasaydı keşke. 

iki bölümde diziden soğutmayı başardılar tamamen. Çok kötü gidiyor ya. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler
  • Game of Teleports yine yaptı yapacağını. Kaç metre yüksekteki dragonlar+Dany koskoca donanmayı göremezken donanmayı ballista menziline teleport ettiler çat diye indirdiler dragonlardan birini ahahahah. Komedi resmen.

 

  • En gereksiz karakterler listesinin en tepesindeki Missandei geberdi sonunda, ona sevindim. Mountain'ın elleri dert görmesin. GreyWorm da en kısa zamanda takip etsin pls. Tormund haddinden fazla death flag kaldırdığının farkında, yine savaşa giderse kesin ölecek, hadi bana eyvallah diyip kaçtı kuzeye lol (Yalnız Brienne'i kaptırdı, onun acısı ona yeter).

 

  • Dany hem dragonunu hem yancısını kaybetti, önümüzdeki 2 bölümde iyice delirecek. Üstüne bir de Sansa'nın ağzında bakla ıslanmıyor, Jon'un asıl adını herkes duydu artık, Varys'in bilmesi bütün dünyanın bilmesi demek herhalde.
  • Varys'in bir anda dönmesi işlerin boka saracağının habercisi, ama bir yandan da derdini anlıyorum yani. Şu anki durum Mad Queen vs Mad Queen resmen. Whoever wins we lose modunda kendisi.
  • Dany gidici, bu kafayla çok yaşamaz. Jon tahta oturur Sansa da Queen in the North olur herşey tatlıya bağlanır.

 

  • Arya ve Hound Cersei kesmeye gidiyor. Hound vs Mountain göreceğimiz kesin gibi, HYPEHYPEHYPE! Şu dizide beklemeye değer sayılı şeyler arasında bu.
  • Arya vs Cersei pek kapışmalı olmaz, direkt öyle bağlayacaklarını sanmıyorum yani. Belki Arya vs Jaime filan görürüz, veya Arya vs Euron. Gerçi Jaime vs Euron da büyük ihtimal. Gerçi Cersei'yi o kadar kolay kesemez tabi, hem NK hem Cersei kestirmeye çekinirler, Arya fail olur muhtemelen.
  • Cersei'yi de Jaime keser. Ama Arya da fail oldu diye ölmez yani, ölürse anca Jaqen'e ihanet etti diye ölür (Bir şekilde onun hikayeye tekrar dahil olmasını bekliyorum zaten, onun haricinde Arya'yı durdurabilecek başka karakter yok). Belki Mountain, ama onun da dengi Hound işte.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...