Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

Ya bi de su Lyanna Mormont tamam iyi hostu da her bolumde de cikip konusmasina gerek yok ya. Hani bir kere yaptin ooh guzel dedik de ne biliyim. Kac kisiyi temsil ediyorsun sanki bir de.

Bir de:

 

Spoiler

Su cocuk duvara asilmis haldeykenki hali - spiral - herhangi bir sembol anlami tasiyor mu galiba onceden de bu tarz patternler gosteriyorlardi. Henuz bilmiyoruz sanirim. 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

55 dakika önce, Sotto dedi ki:

Ya bi de su Lyanna Mormont tamam iyi hostu da her bolumde de cikip konusmasina gerek yok ya. Hani bir kere yaptin ooh guzel dedik de ne biliyim. Kac kisiyi temsil ediyorsun sanki bir de.

Bir de:

 

  İçeriği gizle

Su cocuk duvara asilmis haldeykenki hali - spiral - herhangi bir sembol anlami tasiyor mu galiba onceden de bu tarz patternler gosteriyorlardi. Henuz bilmiyoruz sanirim. 

 

Spoiler

bana sanki Targeyran isareti gibi geldi? daha onceki olen insanlari da atlari filan mesela hep o sekilde dizdiler...ote yandan Targeyranlarda ilk insanlardan geldigi icin? belki de onunla alakalidir. O cocuk cok urkutucuydu ama ya.

vee Lyanna Mormont olayina katiliyorum, ayrica cok gereksizdi bu cikisi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 senelik bekleyis sona erdi.

Spoiler

Oncelikle olarak Arya ve Jon bulusmasi guzeldi! 

Arya ve Gendry bulusmasi da oyle.

Jamie versus Bran ( o oh , bi fikrim yok nolcak, orda bitti bolum ama Bran da eski Bran degil, kin filan tutuyor mudur bilemedim?

Danny beni gercekten cok irite ediyor. Hep o gururlu gururlu tavirlari hem de sinir bozucu egosuyla. Sam'e ailesini oldurdugunu soyledigi o sahnede ki duygusuz tavriyla...bilmiyorum. Ayrica Jon'a "your sister and i , we do not have to be friends but i am her queen?"

Speaking of Sansa....abi kiz gercekten smartest person on Westeros oldu, Arya'nin dedigi gibi.Cersei'nin planini Cersei'yi gormeden anlamasi?

Ve Sansa Tyrion karsilasmasi da ilgincti...

Sanirim bir sonraki degil ama 3. bolumde savasi gorecez.

 

kaldi 5 bolum daha, of.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

ilk bölüm, herkeşler buluşup koklaştı olması gerektiği gibi.

jon direk dragonrider statları fulledi sdfsd, denaryos hiç demiyomu "ne ayak bu ben eşşeğim nası dragona biniyo mk" diye, hafif mantıksız. Ama güzel be abi 1-2dk da olsa dragon görüyoz, hobbitden başka yerde göremedik böylesi güzel cgi. (So keep your queen warm btw)

arya badass takılıyo yine, 1-2 çalışma sahnesi olaydı hatta tazı geleydi nolmuş bu gacıya deseydi diye aramadı değil gözlerim. (arya vs tazı tarzı bir sahne güzel olabilirdi)

arya birşey yaptırmaya gittiydi dragonglass mı istedi normal silah mı istedi dikkat etmedim, tekrar izlemek lazım, suikast silahı gibi birşey olabilir gibi geldi bana. cersei için yaptırıyo heralde or night king?

big women nerede? 

jemie i sona saklamışlar, o kadar az bölüm kalmasına rağmen 2 ve 3. bölüm yine muhabbetle geçecek gibi.

birde abi 6 bölüm olacak dizi, ulan oçları filler sahne çekmeye bayılıyonuz, 30dk fazladan çekin bari. Yokmu adam gibi dialog yazabilecek elemanınız? çüksüzle cücenin birde soğancı dayının muhabbetini koy 30dk izleyelim extradan. o kadar yıl bekletiyonuz fazladan sahne çekin mk.


 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bolumu oldukca begendim. Baktim saga sola, millet “yavas bolumdu” demis, MIY MIY etmis...

Bence son birkac sezonun en iyi baslangic bolumuydu. Ozellikle son birkac sezonda kopmaya basladigimiz taht oyunlarini geri getirdi resmen bolum. Herkes birbirinin arkasindan is ceviriyor/cevirebilir hale getirilmis yine. Son iki sezonda tamamen tahmin edilebilir hale gelmisti dizi sanki. Bu bolum eski formatina dondurdu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi ya, olaylar ilerlemedi ama konu ilerledi

 

Spoiler

Snow'un nasıl karşılayacağını hep merak etmiştim zaten, asıl ne yönde karar alacak onu da görücez. 

 

CGI kısmına ben de biraz tav oldum ama Snow'un ne kadar ejder kullanmaya genetik olarak yatkın olduğunu da göstermek istemişler heral. Daha doğrusu ejderlerin Snow'a yatkınlığını.

 

Bran yine çok çirkin. Hatta bütün Stark'lar aşırı soğuklar, hepsi analarına çekmiş. Zaten Robert'in Ned'i ziyaretinin aynısı gerçekleşti, birebir aynı olaylar. Şaka maka da herkes kuzeyde toplandı, artık olaylar cereyan! Cercei napacak güneyde tek başına, fil besleyecek heral.

 

Arya, Sansa gördüğüm en akıllı dediğinde beni kaybetti ya. Sansa'nın hala full triplerine bitiyorum, sonradan kıza full akıl bahşettikleri için hala garipsiyorum, anında NZT-48 atmış gibi akıllandırdılar kızı. Gerçi kimsenin Cercei'nin kuzeyin birbirini yiyip arkadan temizleyeceği planını düşünememesi de ayrı abeslik ya, Jamie geldi neyse ki.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tipik GoT sezon başlangıç bölümleri ayarında bir bölümdü. Düşük tempo ama hikayelerin ilerlerdiği.

10 bölümlü sezonlardan olsa anlarım da bu sezon 6 bölüm olacağından bence biraz daha alışılagelmişin dışına çıkıp hızlı bir ilk bölümle girebilirlerdi.

Spoiler

Genel olarak süprizli bir sahne olduğunu düşünmüyorum.

Jon- Danerys sahneleri harbi cringe, hele dragon sürüş eğitimiyle birlikte kur yapma ve ilerleyen bölümlerde bu aşkın draması şu an dizideki en tatsız durum yav. keşke danerys ölse ikinci bölüm sdf

Jon'un targaryen olduğunu ve tahtın asıl varisi olduğunu öğrenerek hareket etmesi bundan sonraki hikaye için ilginç bir ilerleyiş olabilir.

Arya'nın Gendry'e silah siparişi verdirmesi beni heyecanlardı açıkçası. Savaşta karambolde falan direkt night kingi indireyim de bu mevzu bitsin deyip full asasin mi olur yüzünü değiştirip başkasını mı öldürür meraklandım.

Sansa'ya davutoğlu gibi stratejik deha muamelesi yapmaları çok saçma. keşke ikinci bölüm ölse.

Tormund Beric falan napıyorlar abi hala kuzeyde? Geçen sezon sonu danerys bunları kurtardıktan sonra hound winterfell'de ama bunlar kuzeyde hala? Benim kaçırdığım kısımlar olaiblir.

Jamie vs Bran sahnesi çok güzeldi. Acaba sadece ikisi arasında nasıl bir diyalog olacak. Büyük ihtimal danerys ve sansa yargılayıp hapse atalım diyecek sonra bran araya girip farklı bir yola sürükleyecek gibi geliyor bağa.

Bonus: Melissandre'den hiç haber yok, önümüzdeki bölümde de haber alamazsak savaş vakti alakasız bir yerden çıkıp gelebilir sanki.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Daenerys ve Jon aşırı kötü ya. Oyunculukları mı kötü, karakterler mi kötü ya da ikisi birden mi kötü bilemedim. Taht şunlara kalmasa.

Jon, targaryan olduğunu öğrendiği sahne ve son sahne dışında bir şey olmadı. Ama doğaldı ya.

Lannister biraderler net favorim. Bakalım bronn satacak mı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 dakika önce, Max Damage dedi ki:

Torrentten indirdim bu dediğini yine konuşmalar yok. Nasıl bir şey anlamadım.

5.1 ses sistemin calismiyor olabilir. windows ses ayarlarina bak.

bende de bilgisayara 5.1 ses sistemi bagliyken oluyor.

muzik geliyor, konusma yok.

eac3 (6ch) audio

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...