Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

bck said:

sabonis said:

3 mesaj yukarda var aradaki kalite farkı, cillop gibi izledim diyenler var hala. üzücü la :(

neyse girmeyelim daha buralara, hatta twitch'te de chat'e ve sesli donation olan streamerlara bakmamak lazım, kesin yeriz spoiler :D

ha böle leş renkler ve düşük fps ile izleyeceksem de sırf spoiler yemiim diye izlerim yani.


yok öle bir fark gerçi ben her bölümü dizi izle vs izliyorum. izleyin geçin ne bu takıntı.ben deki setup ses sistemi artı tv 10 kyı bulur bu kadar takılmıyorum la.


1. kırosun ama para sende?
2. komp(i)le boşa vermişsin o parayı tv ve ses sistemine, keşke başka bi hobine yatırsaymışsın
3. ???
4. profit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani şu paticikteki ezik sayısında neden azalma yok ya ? insan iletişimden habersiz kişilik bozukluğu yaşayan insanlar var. Birbirinize niye laf sokuyorsunuz artık ergenliğiniz bitmedi mi ? Emaleth i bile kaçırdınız lan insanları düşünceleriyle fikirleriyle seversiniz ya da sevmezsiniz olduğu gibi kabul edebilecek olgunluğa ne zaman geliceksiniz çok merak ediyorum.

Moderasyon göreve
görevden sıkıldıysanız verin yetkiyi gösterelim etkiyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi spoiler olayını kesmek için kitleyin konuyu, yeni konu açanı da banlayın gitsin. Adam gibi konuşulmadıkça da konuşulmasın. Ne görevliler temizlerken spoiler yer, ne millet rahatsız olur. Şeriatın kestiği parmak acımaz. 500 kere söylendi yapmayın diye, sözle anlamıyorsak kitleyin konuyu, kimse konuşamasın, içinde kalsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düz ara spoiler veren eşektir tamam da spoilerdan aglayanların da her sayfada mesajı olması ayrı bir olay ama. Birileri gelip leak izleyenlere laf ediyor sonra spoiler spoiler diye gozyaslarına boguyor topic i. Ne gerek var abi girmeyin yanlis da olsa spoiler yemek istemeyen got topicinde f5 spamlemiyor olması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya leak olduğunu duymuşsun, gelip eski bölümle alakalı tartışabileceğini mi sanıyorsun topicde? gerçekten aranıp üstüne ağlama sendromu var insanlarda.

zaten yeni bir bölüm çıkınca veya leak olunca, şu bariz ki bu konuşulacak. bunu bildiğin halde giriyorsan eşeksin başka açıklaması yok ki. gelip ö.m. atmıyordur herhalde kimse, göze sokarak spoiler verilmiyordur herhalde.

veya 2. sezonu izliyorsan da bir zahmet girme konuya. hayır ne bekliyorsunuz ki acaba çok acayip.


game of teleports gitmiş ama ejderhaya atlayıp resmen 5 dk uzaklığa gitti danny, lan başta inanmıyorsan da gideydin 2 dakka bakıp çıkardın. önceki bölümlerde çok vardı tp olayı da bunda çok abartı hisettim ben.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...