Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

sabonis fikir ayrılığına düştüğümüz çok olmuştur ama şu kalite farkını tespit edebilmen ve bir şeyi hemen tüketmeyip biraz bekleyeyim ama adam gibi keyfine vararak yapaıym demen sana olan saygımı artırdı. gregonun dediği gibi belli bir hedonizm seviyesine ulaşınca falan oluyor herhalde bu fark.tirol dğeildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

@kinjo

adamın dediğini hayatta belli bir hedonistlik seviyesine gelmeden anlamayacaksınız. bir şey var diye tüketilmesi gerekmiyor, bir şeyi beklediği de yok. kendi programı var, koltuğunda oturup rahat rahat izleyecek. rutinden zevk almayı öğrenin azıcık.

böyle böyle önünüze verilen her şeyi tüketmeseniz de oluyor yani. tabi bu konuya özel bir durum değil, genel bir gözlem, yeri gelmişken paylaştım. sonra abi ben haftada bir izliyorum dizileri, zevk skalamda bir değişiklik olmadı diye gelmeyin.


saçmalamanın dibi. netflix bütün sezonu çat diye koyuyor abi. milyar dolarlık şirketten iyi mi biliyorsununuz? bizim açımızdan haftalık izlemecenin tek olayı burada, internette yaptığımız geyik. leak 6600 kalitesinde değilse izlememek hata çünkü spoiler yeme sıkıntısı var. hani şu leak en azından digiturk-hdtv seviyesinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...