Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

hayır izlemiceksenizde gidina bi izledikten sonra gelin
bırakın izleyenlerle konuşalım bari biz


E spoiler başlığına 7x6 LEAK falan diye özel bir şeyler yazın yine konuşun, kim ne dedi ki? Gelip NEDİN ÖLÜMÜ HK. yazmayın spoilera yeter.

Artık o kadar denyo var ki yine de girmiyorum ben GERGE gibi o ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:


@kinjo

adamın dediğini hayatta belli bir hedonistlik seviyesine gelmeden anlamayacaksınız. bir şey var diye tüketilmesi gerekmiyor, bir şeyi beklediği de yok. kendi programı var, koltuğunda oturup rahat rahat izleyecek. rutinden zevk almayı öğrenin azıcık.

böyle böyle önünüze verilen her şeyi tüketmeseniz de oluyor yani. tabi bu konuya özel bir durum değil, genel bir gözlem, yeri gelmişken paylaştım. sonra abi ben haftada bir izliyorum dizileri, zevk skalamda bir değişiklik olmadı diye gelmeyin.



biz o seviyeye geldik dönüyoruz panpa. geçen senelerde ilk 4 bölüm birden leaklendiğindeki tepkim https://forum.paticik.com/read.php?11,7616971,page=123#msg-8007163

ama işte insanlar izleyip konuşmaya başlayınca ister istemez fikrin değişiyor. yani benimki değişiyor. siz albaylar olarak askeri şuranızı yapıp kendinize göre karar alın, belki sizinki değişmez.
o yüzden buradaki durum senin dediğinin aksine konuya özel. öyle önümüze verilen her şeyi tüketmek olmuyor. bu şekilde genellemek asıl saçmalık.
bak mesela preacher'ın yeni sezonunu ilk 5 ve kalan x bölüm diye ayırdım biriktirerek izledim ve izliycem. niye, çünkü sağda solda konuşulmayacak, internette şakası yapılmıycak, spo yerim diye kendimi kasmıycam, forumda insanlar hunharca tartışmıycak.

ayrıca neyi bir şeyi beklediği yok sallama şimdi. kötülesek de eleştirsek de bekliyoruz işte merakla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ayrıca neyi bir şeyi beklediği yok sallama şimdi. kötülesek de eleştirsek de bekliyoruz işte merakla.


Ya beklesem açar izlerim, internetim mi yok, iki tane Uploaded linkini mi bulamıyorum, benim hakkımda neye itiraz edip çürütüyorsun ki kendince hehe. Son bölüm dahil haftalık izlediğim ses ve görüntü kalitesinde birebir sızarsa açar izlerim anca, onu da böyle eğreti değil de haftasonu izlerim, ama illa takvimini beklemem tabi eyvallah. Sezon komple sızmadıkça savunduğun şey çok boş ama, biri 5+7'ymiş de biri 12'ymiş falan. Cevap vermiş olmak için veriyorsunuz bazen.

Final 1080p sızarsa haber verin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

bu düşenin görüntü kalitesi ney 720p mi


Sağda solda yazan 720 ama ilgimi çekmediği için detayına bakmadım, yüksekliği 720 pixel olan her şey öz hakiki 720p olmuyor, bitrate'ine göre değişiyor. Yani mesela 350 MB'a da 720p olduğunu iddia eden var, 1 GB'a da. Sesi falan çamur gibiyse atmosfer direk 1/2 oluyor zevksiz olmayan izleyiciye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...