Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

İnsanın belli bir rutini keyfi olur ya, hani bu sezonu zaten sevmedim de, sevsem de oturup kaçak maç kovalar gibi yarım saat izle kesilsin, başkası link atsın diye kırk saat gez veya mal gibi burayı refreşle, 10 dakika öyle izle yine kesilsin, bok gibi ses, taş çatlasa düşük bitrateli çakma 720p (yer yer 240-360p) görüntü, belki alakasız dilde hard sub vb. hayatta uğraşmam ya. Bir de haftada bir yerine 11-12 güne çıkarıyorsunuz böyle bekleme spanini o da ayrı.

Tam yerinde tam zamanında kararında leaklerin denk gelmesi de süper, son bölüm ve sezona "record of all times!!!" kasıyorlar büyük ihtimal. Her hafta leak olsa bırak güvenliği, şalteri indiririm serverdan.

Pazartesi mis gibi 1080p halis mulis webrip tertemiz bölümünü indirirsin, o gününe program yapmazsın, akşam evine gider hazırlığını yapar TV karşısında 1 saat kesintisiz keyfini sürersin, sonra bir sonraki bölümü beklersin. Böyle koşa koşa sabahın 6'sında kaçak bölüm şu bu işlerini en son üniversitede falan 24 için yaptım herhalde, şimdi bakınca ne kadar saçma geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Bir de haftada bir yerine 11-12 güne çıkarıyorsunuz böyle bekleme spanini o da ayrı.

sen şimdi 6. bölümü bekleyeceksin 5 gün ondan sonra da 7 gün diğerini yine toplam 12 gün bi şeyleri bekleyerek geçiriyosun.
ee ne değişti? bizim izlediğimiz yanımıza kâr kaldı zaaa ecks dee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@kinjo

adamın dediğini hayatta belli bir hedonistlik seviyesine gelmeden anlamayacaksınız. bir şey var diye tüketilmesi gerekmiyor, bir şeyi beklediği de yok. kendi programı var, koltuğunda oturup rahat rahat izleyecek. rutinden zevk almayı öğrenin azıcık.

böyle böyle önünüze verilen her şeyi tüketmeseniz de oluyor yani. tabi bu konuya özel bir durum değil, genel bir gözlem, yeri gelmişken paylaştım. sonra abi ben haftada bir izliyorum dizileri, zevk skalamda bir değişiklik olmadı diye gelmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...