Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ilk bölüm gibi yavaş değildi en azından. hikaye ilerleyince güzel oluyor. fakat


her ne kadar missadei'nin memeler güzel olsa da sevişme sahnesine çok fazla zaman ayırmışlar. aşırı gereksizdi yani. ikisinden biri ölecek %100.

nymeria'nın hikayeye giriişi güzel oldu. ilerde bir şeyler yapacaktır.
sansa bi boklar yiyecek hadi hayırlısı sdfs.

euron baya hasarlandı ama o da ayrı bi psikopat. theon zaaa.

kafama takılan ise varys gibi bir adam euron'dan nasıl bahsetmez. herif koca donanma ile kings landinge gitti. hiç mi istihbarat yok.

hediye belli oldu. bu vesile ile kalisi dragonları salacak. 1 tanesi kings landing'de gg.

jon ile kalisi napacaklar onu merak ediyorum.

olenna reise selamlar. yine koydu masaya.

bi de mormont'un hikayeye ne gibi bir katkısı olacak onu merak ediyorum. mucizevi iyileşmesinin sonucunda kendini hayırlı bir amaç çin feda edecektir. kalisinin önüne falan atlar bir şey yapar artık.




yalnız tekrar söylemezsem içim rahat etmez. emilia clarke 7 senede karakteri oynamayı hala başaramadı. çok kötü ya. sırıtıyor baya diğerlerinin yanında. bu yüzden sevemedim hiç karakteri.


arya


arya'da bi terslik var. iki tane arya olabilir. ya da arya aslında arya değil. geçen bölüm içki içerken çekinen kız bu bölümde sanki bambaşka biriydi fondip yaptı. şişman da şaşırdı.




la kurtun adini nerden bilsin? snowu duyunca niye kuzeye donsun.

tam beyaz cheddar eritmisim doritos bana bana yiyodum sam jorahin kurdesenini sokmeye basladi. elimde sivi peynire bakiyorum bole ... durdurup sigaraya ciktim ole bi midem bulandi hic koymaz normalde bu tip sahneler.

snow kalesi sonunda birlesecek bakalim fena ya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bein connect iyi oldu.

2

bölümde pek önemli birşey yoktu son kısım hariç, grey worm da ölsün artık da bitsin o drama. sevişti de zaten, yeter. jorah da ne kastı diziden düşmemek için. plot armoruna regen enchant bastırdılar resmen.

yara'ya yazık oldu ama yılanların başı ezildi, ohhhh. muntenin eline düşecek ayyy lmao, sand sinekleri afra tafra yaparken tek yediler. danaryos da bir şekilde aradan çekilsin de olenna başgana kalsın taht.

koca ayran filosu da backstab yedi resmen, greyjoydan beceriksiz gene greyjoy.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:


euron baya hasarlandı ama o da ayrı bi psikopat. theon zaaa.



aslında euron'un gebermesi lâzım bence. yani gebermesi demeyeyim de zehirlenmiş olması lâzım. sand snakeler yaraladı yani baya baya. o silahlarda zehir yoksa asittir diyorum.

theon'un atlaması iyi oldu aslında. saldırmaya kalksa yara gg olabilirdi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teaser da düştüğüne göre tahminlere geçebiliriz :)

unsullied

casterly rock'a gittiklerini net biliyoruz. gidince surlara/kapıya yardırmak yerine mereen'de (ya da yunkai, tam hatırlayamadım) yaptıkları gibi arka kapıdan girecekleri sezon trailerında hint edilmişti zaten (bkz. kalenin dibindeki bir deliğe bakan grey worm ve içeriden kapı açan unsullied planları). üstüne

galiba kitaptan bu bilgi

tyrion'un zamanında gençken babasının aşağılayıcı görevlendirmesiyle casterly rock'ta lağımlar müdürü olması

eklenince plan gayet net.
hal böyle olanda, bence casterly rock gg



jamie

tarly babayı bağladıktan sonra ilk işi highgarden'a saldırmak olacaktır. alır da bence, ama dothraki gerçeği var. sezon trailer'ında dothrakiler (ve hatta bir de ejderha) hala yaz olan bir yerde açık alanda savaşa koşuyor. burası çok muhtemeldir ki high garden... önce kaleyi alıp sonra tüm ordusunu kaybetsin jamie bence, müstehaktır...
buradaki pürüz jamie-tyrion arasında olabilir. tyrion'un da yaz ortamında endişeli planları vardı trailer'da. abiciğine kıyamıyor olabilir kendisi o esnada. hmmm ya da ejderhaya binmeye hazırlanıyor da olabilir :P



cersei

ellaria'yı mountain'a verip rahatlar biraz. burada merak konusu euron'a ne kadar kredi vereceği... ay çik tişikkirlir kicicim, himin ivlinilim diyeceğini hiç sanmıyorum. en azından jamie'nin ayak altından çekilmesini bekleyecektir (öpe seve göndericek onu), birkaç errand daha isteyecektir, vs.
o ejderha okuna da daha var bence, dany king's landing'e hemen gelecek gibi görünmüyor.
diğer yandan tırstım ben azıcık. ejderhalara bişey olmasın pls. interwebz en az biri düşecek diyor, ağzınızdan yel alsın plx.



sam

iyileştirir şişkocum sir friendzone'u, o dirayet, o metanet, o inat ve hatta o cahil cesareti onda var.
iyileşince de citadel'i birlikte terk ederler belki hatta. hatta keşke etseler, alt shift x son videosunda "westeros hogwarts'ı pek eğlenceli değilmiş" diyordu, katılıyorum. bilim adamı dedik yobaz çıktılar rıza baba. eşek tepsin hepsini...
diğer yandan, sam arc'ını tamamladı mı acaba diye de kıllanıyorum. dragonglass'ı buldu, mormont'u iyileştirecek, daha naapsın. yapacak bir şey bulamazsa gg.



arya

olaylar tam istediğim gibi gelişmese de sonunda burnunu kuzeye çevirdi kızımız. şimdi kendisinden beklediğim şey aşşaaalık beylişin hırtnaanı kesivermesi. her trailer'da o herifin scheming face'ini görmekten, sürekli ne yapacak da sansa ile jon'un arasını açacak diye yemlenmekten bıktım.

ayrıca bir production spoiler olarak

o obsidian bıçak arya'ya geçecek bir şekilde, dergi kapağı çekimlerini böyle öküzcesine trollememişlerdir herhalde hm?


velhasıl winterfell'de kapıdan girsin, sansa ile sarılma, brienne ile selamlaşma, jon'un gittiğini öğrenme, vs... hemen ama hemen sonrasında cinayet isteriz ve lakkadanak isteriz. hiç muhabbete bile girmesin pls, bıktım yılan herifin tıslamasından cidden. sezon başından beri tüm trailerlarda anlamsız anlamsız şeyler tıslıyor: her savaş, her yerde, hepsi arkadaş, hepsi düşman, olabilecek her şey aynı anda oluyor, yadayadayada... saçmasapan...
velhasıl, bu bölüm değilse bu sezon ölsün bu herif. yetti.



bran

bu bölümde göremedik, duvarda çok vakit geçirmez inş. dolorous'tan ricamız kendisini ivedilikle winterfell'e yola çıkarması. ama lütfen meera taşımasın artık, yazıktır. bi at versinler, 3-5 rider versinler, bi bişey yapsınlar :P
diğer yandan bu mark mevzusu da hala tam kapanmış değil. tamam bran içeri yürüyünce duvar çökmeye başlamadı hemen ama herhalde böyle geçiştirilmeyecektir di mi? bran winterfell'e ilerler, sonrasında mark'ın bir etkisi varsa bunu doğudaki (east watch by the sea) karşılaşmada görürüz derim.



varys

kendisi kesilmiş olabilir ama hala 10 kilo şeyleri var yumurtacığımın. nasıl da bikbiklendi dany'ye, aslanım benim. diğer yandan, bu herifin küçük kuş networkü zayıfladı herhalde, ne kıştan, ne jon'dan, ne euron'dan haber vermiyor dany'ye. e ne anladım ki ben öyle varys'ten?



ufukta görünen asıl olay

dany-jon karşılaşması tabii ki. dany'nin "aaa tamam o zaman veriym 2 ejder de ölülere üflesinler" diyeceğini hiç sanmıyorum. diğer yandan kimyalarının da tutacağına inanıyorum. teaser'dan öyle bir izlenim aldım, bence jon hassstası oldu dany'nin :)
jon'un da hikayesiyle (ve davos ile melisandre'nin söyleyecekleriyle tabii) dany'nin dikkatini çekeceğine eminim. baya heyecanlı bir karşılaşma olacak, hype it yo!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baelish rolünü oynadı, bitirdi çünkü.

Artık lafla, komployla geçen sezonlar geride kaldı, shit got real.

Cersei'nin şu sahnenin sonunda verdiği ders;

https://www.youtube.com/watch?v=sKTc8Chvw5k

Ordusu vardı, onu da Jon'a verdi, anca "Ananı da severdim, seni de severim" diye takılacak diziden çıkana kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...