Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


di

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:


Simdi bu lannisterlar Tyreller'i sehre saldirtip Sparrow'dan kurtulduktan sonra bir de saldirdiklari icin Tyreller'i treasondan idam ettirmesin?





aynı şeyi düşündüm. hatta tyreller güya politikadan vs. iyi anlıyordu çakallardı. hiç bu ihtimali düşünmeden kandılar hemen. naifçe oldu bence. lannister ların kurtaracağı bir şey yok ki artık sparrow'dan, niye şimdi böyle bir saldırı istesinler. bu yeme düşerse tyreller senaristler sıçmış demektir. artık gottaki o ince politika olayları da kalmayacak demektir bunu düşünemiyorsa senaristler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


kocaman adamlar LAN SKRM diyip ateşin üstünden atlayamıyo o biraz komik olmuş

ama epikti baya, o mantık hatasına rağmen beğendim

jon'la sansa buluştu sonunda AAAWWW diye izledim oh be lan. GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR

osha'ya üzüldüm ama ya, sonuçta wildlinglerin de düzgün sadık insanlar olabileceğini bize ilk gösteren karakterdi. rip

tormund lol

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4

danaryos en iyi icraatını yaptı o başpislikleri ateşle vaftiz ederek lol. wp kalisi. bütün oda benzin dökülmüşçesine nasıl alev aldı demeyeyim film icabı. kölecileri de toplayıp yakaydı keşke.

remzi'ye büyük yargı geliyor, littlefinger'ın karşı durduğu kimse ayakta kalmadı daha.

high sparrow sahnesi bayağı iyiydi. otantik milli görüş herif.

süper babane süper makyavel ama margery güme gidecek o şekilde gibi. dorne olayı varken cersei onları kazıklamaya mı çalışıyor hala emin olamadım ben.

brienne gömdü lafları, kılıcı da gömeydi keşke. neyse artık başka zaman.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Littlefinger remzi ye niye saldıracak onu çözemedim. Elleriyle teslim etti Sansa'yı, ona nasıl davranacağını da biliyordu. Herhalde sonrasında remzi ye saldırır öldürürüm, Sansa'yı kurtarırım, onunla evlenir Warden of the North olurum mu diyor? O kadar adamı ve gücü var mı, remziyi yeneceğinden emin?

Her şekilde Jon Snow un taşağını görünce sinirlenip geri adım atacak remzi yi birlikte düşürmelerinden sonra.

Sansa-Snow yakınlaşması da olmaz bence ya. yakışmıyorlar da hiç.

Khaleesi şırfıntısında da bir ilerleme oldu en azından, sıkıcılıktan boğulmıcaz artık bir şeyler olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

axedice said:

Olumsuz etkilediğini anlatıyormuş lel. Halbüse
said:
And then he comes back as Gandalf the White, and if anything he's sort of improved.
diyordu =(


I never liked Gandalf the White as much as Gandalf the Grey, and I never liked him coming back. I think it would have been an even stronger story if Tolkien had left him dead. demiş adam ya. olumsuz değil mi bu


o cehaletinden george'un.

gandalf the white'ı greyden daha cok sevmemen gerekiyo zaten. kimse sevmiyo. karakterlerde hep uneasy hissetiklerini, daha uzak kaldığını sölüyolar. esprisi o. liderlikle sorumlulukla bilgiyle wisdomla gelen yalnızılığı anlatıyo ordaki değişim.


george anlamaz bunlardan ama, şok yaratıyomu yaraıtyo george buna bakar. kafası o kadar calsıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4.bölüm ve 5.bölüm fragmanı hakkında

Beyler bence bu bölümde konuşulmaya değer çok gelişme oldu..daenerysin tekrar dothrakilere liderlik etmesi,jonla sansanın yabanilerle kuzeye yürümeye karar vermesi,küçük konseyle cercienin anlaşıp papazı devirmek için beraber hareket etmesi, serçeparmağın lordu kafalayıp savaşa ordu toplatması falan derken önümüzdeki bölümler olaylar baya karışacak derken 5. Bölüm fragmanında ikinci redwomanın meereena geldiğini ve branın tek başına warg olup ww ordusu karşısında ödünün koptuğunu gördük. Kitapları okumadım dolayısıyla merak ettiğim bişey var..ikinci redwoman ile ilgili kitaplarda daha önce bahsedilen bi şey var mı..? Amacı melisle aynı mı.. ve neden meereen de görülüyor.
İkinci olarakta branın muhabbeti.. 6. Sezon teaserlarında kolundan birinin tuttuğunu görüyorduk kim olduğu hakkında spekülasyonlar vardı.. kimileri coolhand olabileceğini söylüyordu ama fragmanda görüyoruz ki ww ların lideriymiş o.. bloodraven geçen bölüm brana eğer geçmişte haddinden fazla kalırsan geri dönemezsin demişti.. fragmanda da tek başına olduğunu gördüğümüz ve meera nın uyandırmaya çalıştığını gördüğümüz bran ak gezenlerle mi kalıyor siz ne diyorsunuz merak ediyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...