Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traş Makinesi Tavsiye Vol. 656441+6


totemic

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...

evet arkadaşlar alet tam bir berber makinası. sıfır kesme kısalığı sabah jiletlle traş olmuş akşam saat 7-8 e kadar uzmış hali gibi. önceki philipsin sıfır kesme performansına göre dağlar kadar fark var. baya sessiz çalışıyor ki bu motorun kaliteli olduğunun göstergesi. fişe takılı da çalışabiliyor. standsız da şarj edilebiliyor. hem aletin kendisi hem şarj aleti ufacık yanında taşımaya uygun. lifepo4 batarya kullanıyor. 90 dakikada şarj olup 150 dakika çalışıyor. 2,3,4,6 ve 9 numara taraklarla geliyor.

wwwww.jpg

sıfır kesme kısalığı gerçekten iyi. eski philipsle traş olunca traş olduğun anlaşılmıyordu bunda evet adam yeni traş olmuş dedirtiyor. yani bir traş makinasından beklenebilecek herşeyi karşılıyor almayanı döverler öyle bir alet.

Mal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...

saç için iyi değil TurboMac. saç için 299 tl ye braun 7040 aldım kesiyorum sorunsuz ama sık saçta nasıl olur bilmiyorum. bide pahalanmış şimdi. 

gerçi turbomac saçıda iyi kesiyorda tarak boyları sınırlı, istediğin uzunluğu bulamıyorsun ayarlı makinalar gibi

Mal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatım boyunca braun olsun philips olsun hepsinin en güzel makinalarını kullandım. cruzer mı ne vardı. 2 kere aldım ondan öyle diyim. bi kırmızı bi mavi. hepsi 3-4 ay bilemedin 6 ay sonra elimde patladı. ev traş makinası çöplüğüne döndü.

en son başlarım bu işe diyip gittim teknosadan bi tane şundan aldım 40 tl'ye

PREMIER PHC 81

premier-phc-81-elektirikli-kablolu-tras--1b94.jpg

2 senedir falan sorunsuz kullanıyorum. arada bi sakal takılıyor falan o kadar. koronada kafayı bile 3'e vurdum mis gibi. param olunca moser alıcam bi tane şuan hedefim o.

ya ben beceremedim pahalı aletleri kullanmayı ya da bahtsızım. bilmiyorum.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 dakika önce, khalad dedi ki:

Bende genelde sakal için kullanacağım hatta saç uzasın ya sıkıntı yok kafasında ilerliyorum. @bLackcha0s Remington nasıldı ? fiyatları bayağı bir uygun çünkü.

Braun filan baktım ama burada gömmüş millet genelde, philips cihazlara bakıyorum şu anda.

uzun vadede kötü. sarj olayı bitiyor. düz kesen bir alet ama ben asla beceremiyorum hep sakal çok kısa kalıyor. çok eski modeldi yeniler daha iyi olabilir ama 200 liranın altına bir makineye güvenmiyorum. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 dakika önce, khalad dedi ki:

Bu ne abi bildiğin 15 sene önceki berber makinası bu aspfındg mandallı olanları filan var bir de bunun

moser olum o işte. ondan alıcam ilk fırsatta artık.

bak 2 senedir çatır çatır traşımı oluyorum ben bunla. boktan moktan abi iş görüyor 40 tlye valla. cruzerlar duruyor mezarlık gibi dolap.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.hepsiburada.com/philips-multigroom-series-5000-mg5730-15-11-i-1-arada-cok-amacli-tiras-seti-yuz-sac-ve-vucut-pm-HB000007UYMM

geçen sene bunu almıştım.sıfırı tam sıfır almıyor, onun dışında güzel alet.saçları da kesiyorum arada, sağlam iş görüyor.ben 150tl'ye almıştım, ne olmuş böyle fiyatı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün olay zaten sıfırı tam sıfır almıyor noktasında.

kısa sakalın 3 hali var. bir jiletle kesilmiş ayna gibi hali. iki sakalın yeni kesildiği belli tertemiz ama ayna gibi damat traşı gibi olmayan hali, jiletle kestikten 16 saat sonra felan bu kıvama geliyor. üç kirli sakal hali. işte ikincisini her makina yapamıyor. ucuz dinglingler yapıyor ama onlarında şarjı malzeme kalitesi kötü 2 ayda çöp oluyor. o yüzden turbomac i  bu kadar övdüm muazzam pil ve şarj süresi üzerine kaliteli sağlam malzemeyle bunu yapabilmesi bulunmaz hint kumaşı yapıyor makineyi. o ikinci kıvam sakalda perfect nokta. damat gibi pasparlakta değil, traş olmamış gibi pis bi görüntü de değil. braun ve philips gibi makinalarla yapamıyorsun bunu.

saç için dediğim gibi başlıkları yetersiz. 9 numarası 3-4 numara gibi kesiyor. o kadar kısa istemediğim için başka başlık aradım bi süre. hatta üreticisini aradım. bulamadım daha uzun kesen başlık. öyle olunca braunun yeni çıkan serisi 7040 aldım. 18 numarayla istediğim uzunlukta kesiyorum. önceki kullandığım philipsten daha iyi her konuda.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 saat önce, Black-ice dedi ki:

hayatım boyunca braun olsun philips olsun hepsinin en güzel makinalarını kullandım. cruzer mı ne vardı. 2 kere aldım ondan öyle diyim. bi kırmızı bi mavi. hepsi 3-4 ay bilemedin 6 ay sonra elimde patladı. ev traş makinası çöplüğüne döndü.

 

 

ben nefret ediyorum bu aletlerin alayindan . filipse düşmanım, hepsi plastigi dandik baglanti noktasi zayıf kablosu tırt ne bilim yahut ben kötü kullanıyorum

paslanır maslanır yahut,uğraş babam uğraş

bence içinde motor vs olduğu için BÜYÜK almak lazım.ambalaja janjana kanıp aldığım ufak aletlerin hepsi çöp oldu

moser almadım ama benzeri yan sanayisini almiştım bi kuaför malzemecisinden (istanbulda her semtte var,araştırın sizin yakınınızda da vardır) Uzun süre çok memnun kulandim,senin bu linkledigine benziyordu

dahada hayatta almam ufak groomer 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.05.2020 at 12:16, Masticore dedi ki:

https://www.carrefoursa.com/tr/wahl-color-pro-cordless-sac-kesme-makinesi-p-30258276

 

discord'a yazdım buraya da yazıyım .  Saç için bu aleti alın ,  8 numaraya kadar tarağı olması onemli.  Geçen indirim vardı ürün bitmis carrefour da.    

Keller hariç yatırım tavsiyesidir

sadece online storelarında mı var bu?

mağazadan gidip alabiliyoz mu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.05.2020 at 20:23, Chastor dedi ki:

10007994040370.jpg

 

Bundan alın torununuzu traş edersiniz.

şundan var bende, çok eski olduğu için mi bilmiyorum da kesmiyor artık. 

kablosuz modelleri çıkmış, belki o daha kullanışlı olabilir: https://www.hepsiburada.com/moser-1884-li-pro-power-sac-kesme-makinesi-75dk-sarjli-kullanim-p-sgksmoser1884

panasonic'in daha pahalı modelleri varmış ama aradaki kalite farkı nedir bilmiyorum: https://www.hepsiburada.com/panasonic-er-gp80-k-profesyonel-sac-kesme-makinesi-p-hbv000006a1vl

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.hepsiburada.com/braun-mgk3020-sakal-kesme-ve-sekillendirme-makinesi-p-HBV00000A3BPB?magaza=Hepsiburada

Ben şundan kullanıyorum. Yarı fiyatına almıştım geçen Ekim'de gerçi de neyse fsd 

Sakalda cidden harika iş çıkartıyordu. 2 hafta önce saça da girdim. Şarjı aşırı hızlı tükendi. Keserken hiç zorlanmıyor ama uzun tellerde bariz şekilde daha fazla efor sarf ediyor. Ama yine de gayet iyi kesti. Başlıkları vs. derken her şeyi tamamen yaptı. 7 mm kesecek şekilde ayarlamıştım. 

 

Gayet temiz kesiyor ama fiyat aralığında belki daha iyileri bulunur. Yine de bu modeli düşünen varsa gayet ortalama üstü bir şey diyebilirim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...