Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma


masa

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Fabrikadaki çalışandan Zelda diye çağırmalarını beklemek, Zelda diye isim koymaktan daha fantastikmiş.

Beklenti o değil. Konu başlangıcına bakarsan masa'nın Cuma'yı sahiplenmediği için bakkalın Minnoş diye seslendiğini söylemiş Namessar. Ona yönelik yazdım, bilmiyorum ciddi miydi değil miydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma 5 gün önce filan kızışma dönemine girdi. Geceleri eve gelmiyor. Bazen bakkala giderken karşılaşıyoruz. O zaman peşime takılıp geliyor eve. Yemek yiyip su içiyor sonra hemen bağırmaya başlıyor beni dışarı bırak, kapıyı aç diye. Maksimum 30 dakika filan duruyor evde.

Birde dün birşey fark ettim. Balkondan bakarken çok çok uzakta cumayı gördüm. 300-500 metre uzağımdaydı diye tahmin ediyorum. Normal bir sesle cuma diye seslendim. Hemen kafasını kaldırdı. Sonra gene bağırmadan normal bir sesle cuma dedim. Beni görmedi ama hemen eve doğru koşturmaya başladı. Kedileri sesleri iyi duyduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Mesafeyi görseniz mümkün değil oradan duyamaz dersiniz.

Son olarak asansörden korkuyordu. 4.katta oturduğumdan hep merdivenle inip çıkıyorduk. Günde 3-4 defa cumaya apartman kapısını açmak için inip çıkmak benim için zor oluyordu. Geçen gün asansörün kapısını açtım girdi içeri, beraber indik. Ama asansörde yabancı birisi varsa asansöre binmiyor merdivenle inip çıkıyor. Sadece ben varsam asansörü kullanıyor. Tabi katları fark edemiyor. Asansör zemine inmeden ara katlarda birisi çağırırsa, hemen o katta inip daha sonrasını merdivenle devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtarıverseydin ya hayvanı. Ben öyle yapıyorum. Bizim kedilerin açlık sorunu olmadığı için elimden geldiğince kurtarıyorum bu zavallıları. gARİP BİR HAYVANMIŞ CİDDEN. bENİM TAKTİĞİM ÜSTLERİNE HEMEN BİR BARDAK KAPAMAK OLUYOR, SONRASINDA BARDAĞIN İÇ KISIMLARINA BİRAZ İLERLEDİKLERİNDE İNCE BİR KARTONU BARDAĞIN AĞZINA KAPAYIP ATIYORUM HAYVANI AŞAĞIYA.

özür diliyorum büyük harf, küçük harf karışıklığı nedeniyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
dragon@ ilk seferinde kucağıma alıp binmiştik. İnanılmaz korkmuştu, tırnaklarını koluma geçirmişti. Korktuğu için bir daha ısrar etmemiştim hep merdiven kullanıyorduk. Ama bazen cuma merdiven kullanıyor, ben asansöre biniyordum. Sonra zamanla beni asansör kullanırken gördüğü için korkulacak birşey olmadığını anladı heralde.

Bir dahaki sefere yapabilirsem bakkala gidiş vidyosu çekeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Bugün aldım tasma. çok yakışıklı oldu.


cok disarida takiliyorsa 2-3 gune calacaklar o tasmayi. ondan kurdela demistim.

bir de daha pahali ancak agirlik bindiginde otomatik atan tasmalar var. rogz un vardi ornegin. disarida bir yerlere takilirsa bogulmasini engellemek icin. 3 kademeli, kedinin agirligina gore birini seciyorsun. yanlis kademe secersen zirt pirt atar.

ama calarlarsa baya uzulursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...