Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 3 !?


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Açıklıyorum, Dark Souls 1 ve 2 zor oyun değiller. Oynatılan karakterin saçma salak hareketleri, düşmanların aldığı zararlara karşılık tepkisiz kalıp saldırmaya devam etmesinden ibaret oyunlardır. Bu olaylar oyunu oynanmaz kıldığı için oyuncular oyunu zor diye yad ederler. Düşmana saldırdığınız anda zararı alan, ona göre tepki veren, defansı zarar gören ama buna rağmen bir şekilde elinizden kurtulan düşman oyunu zor yapar. Siz daha kombonuzu yaparken, hiç bir şey olmamışçasına size saldırmaya başlayan ve kombunuzu yarıda kesmenize neden olan ve sizin bu avantaja sahip olmanıza izin vermeyen ve bu durumdan takla atmak suretiyle kenarladan aşağıya düşmenize sebep olayın zor değildir. Olsa olsa oynanış ve kamera olarak özürlü oyun olur.

Hadi haterlar, go go go
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

sen çok bilmiyosun sanırım


İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Hype olarak yada fan olarak bakma, dışardan bi bak. İlk ps3e çıktığında pre order yaptım oynadım. Gece gündüz. Bayıldım oyuna. Sonra 2yi oynayamadığım için üzüldüm. Nakit ve zaman sıkıntısı yüzünden. Geçen pc için aldım oynadım. Hem klavye mouse hemde gamepadle.Yok abicim, o zorluk diye övülen şey bu değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

Açıklıyorum, Dark Souls 1 ve 2 zor oyun değiller. Oynatılan karakterin saçma salak hareketleri, düşmanların aldığı zararlara karşılık tepkisiz kalıp saldırmaya devam etmesinden ibaret oyunlardır.


dark soulsla alakası yok, başka oyunla karıştırmışsın. her weaponun animasyon seti baya detaylı

eregorn said:
Düşmana saldırdığınız anda zararı alan, ona göre tepki veren, defansı zarar gören ama buna rağmen bir şekilde elinizden kurtulan düşman oyunu zor yapar.


bu dediklerini moblar yapıyor, yine neden bahsettiğini anlamadım.

eregorn said:
Siz daha kombonuzu yaparken, hiç bir şey olmamışçasına size saldırmaya başlayan ve kombunuzu yarıda kesmenize neden olan ve sizin bu avantaja sahip olmanıza izin vermeyen ve bu durumdan takla atmak suretiyle kenarladan aşağıya düşmenize sebep olayın zor değildir.


karşı tarafı staggerlayabilmen tamamen senin weaponının (ve karşı tarafın armorunun) poise statıyla alakalı. pvpde bile yüksek poise ile karşı tarafı stundan çıkartmayabiliyorsun.

overall 1/10 baya low quality bait.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...