Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni mezun yazilim muh maaslari


Glatheros

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Liebe dedi ki:

arkadaşım bir token sitesine cto olarak gitti, net 60 + araba çok fena rakamlar 

ben 2012 de ilk junior olarak başladığımda 2bin alıyordum. 6-7k alan seniorlar suadiye gibi yerlerden kolayca aldığı everi şimdi 60bin alan adam alamıyor.

5-6 sene farkla ülkenin en bedava zamanlarını kaçırdık valla. (yaş 32 bu arada benim. aramızda kaçırmayan ihtiyarlarda vardır ?) benim maaş 2 kata çıktıkça evler 4 kata çıktı. hep geriden takip ettik. daha yeni yeni ev borcuna girecek ekonomiye geldim ama kazık yiyomuş hissi yüzünden hala girmiyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga 60k çok iyi rakam hala ya, araba da olunca büyük masraf kalemi geriye tek ev kalıyor. onu da zaten o kalibrede adam bahsettiğin görece ucuz dönemde almış olduğu için doğrudan cebine kalıyor paranın çok büyük bölümü. biz de işte azıcık borçtan kurtulup senior pozisyonlara geçtik derken kriz kucağımıza patladı 2018'de tam orta direkliğe mahkum kaldık. iyileştirmeler, aldığmız terfiler falan hiç bir boka yaramıyor şu anda 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle gerçekten. bugüne kadarki en doğru kararım iş hayatımın ilk senesinde gidişatı farkedip alaylı olarak yazılıma başlamam sanırım. (endüstri mühendisi olarak lojistik firmasında başlamıştım. o zamanda bok gibiydi hala bok gibi o sektör?)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...