Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM 2


Komutan

Öne çıkan mesajlar

Oyunun turn limiti üzerine kurulmuș olduğuna katılıyorum. Bugün oynadığım görevde totalde 9 düșman vardı. Bunlardan biri psi saldırısı yapan tip diğeri mech, kalanlar düz askerdi.

Bu görevin tek zorluğu totalde 8 turne sahip olmak. Turn olmadığından mechin üzerine koșmak zorunda kalıyorsun veya save'i geri yükleyip yüzde 85in üstündeki vuruș șansını bu sefer ıskalatmıyorsun.

Bu iki seçenek de hiç taktiksel değil tabi. Ama turn limitini kaldırırsak da ölüm kusan mechi iki turn fazla harcayıp maymuna döndürmek çok kolay olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun overwatch pusularına karşı zorluğunu dengelemeyi başaramayıp böyle yapay zorluk eklemişler işte emek istemeyen. bu sefer ters tepti ama neyse ki, müşterilerin önemli kısmı yutmadı.

iblis değil uzaylılarla karpışılan turn-based diablo işte. kadala var. timer'lı rift run var. rift run'dan gelen kadala token var. hack n slash var. gerçeklikle veya sci-fi ile zerre bağlantısı olmayan fantezi abilityleri var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ranger'da kılıç olayı problem. oyun sonlarında sword dmg'ı yükselten talent verseniz bile yetersiz kalıyor. düşmanın dibindesin bazı şeyleri riske etmişsin 7 8 falan vuruyo. ayrıca missleme şansı da var nasıl oluyosa. ona bi revamp gerekli. onun haricinde adam öldürünce tekrar locate edebilmen falan ranger'ı güzel. bi de reaper olayı var adam kestikçe kılıçla sürekli turn hakkı refreshleniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rangerın nanay olma potansiyeli çok yüksek ya.bi misslemeye bakıyor kılıç ile.sniper herzaman daha güvenilir.diğer classları meat shield olarak kullanıyorum resmen,bütün haritayı gene sniper temizliyor.

ilk oyunda da böyleydi bu.gene bütün işi sniperlar yapıyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben rangerları faydalı buldum. Nedenine emin değilim ama overwatchda veya düz en yüksek vuruș oranlarda hep rangerlarım var. Dodge'a bonus veren stimulant, skull digger, hack bonusu falan yükleyip zaman sınırı olan hedeflere koșturtuyorum. Milletin yaraladığı tipleri bıçaklıyorum. Sırf melee gibi kullanmayınca yine faydalı oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kılıç oyun başında güçlü, endgame'de patates. missliyor (colonel'de %99 ile misledim, defense sahibi moblara karşı %78 filan saçmasapan ve dmg düşük, critlemiyor shotgun gibi) ve sadece bir kere vuruyor, rapid fire gibi oyunun en iyi ability'si (gene, o yüzden colonel'e koymuşlar lol) varken anlamsız. oyun çıkmadan önce dediğim gibi, adamlar uzaydan gelmiş, sen kılıç/sopa sallıyorsun. biliyoruz ne olur.
http://cs543108.vk.me/v543108138/cc0e/byYLUstxTsI.jpg
rangerlar gene esas işi yapan ekip. sniper ona uymayan harita gelince çöp oluyor. uçamadığı için iyi pozisyon alması daha zor. onun dışında iyi tabii gene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıcın vurmasından öte bonusları da çok işe yarıyor. Güçlü moblar pek paniklemiyor ama yakınca ertesi turnde napacaklarını şaşırıyolar. Ondan önce stunlayan kılıç var. Untouchable mükemmel bişey. Adam öldürüp cover dışında kalınca salak ai sana saldırıyor. W.A.R. suit giydirince ironman gibi oraya melee, buraya füze, şuraya kılıç. Reaper açıp üstüste 3 adam kesebildim bi turnde, daha fazlası yemedi.

Sniper'a da Serial+alan overwatch(adını unuttum), üstüne silah modlarından ekstra clip ve free load verdiğinde gg. En yüksek kill 77 sniperla, en yakındaki adam ranger 55te daha :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rangerlar Reaper + Bladestorm + şu yakınından geçerken kılıçla vurma perk 'ü ile bayaa güçlü oluyor.

Hack olaylarında ise Specialistler direk. Remote Hacking çok büyük bonus adamlar için. 3 tane guard olsa başında, uzaktan şak diye hallettiriyorsun.

Genel setup'ım.

1 Heavy, 2 Ranger, 1 Sniper, 1 Specialist
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Rangerlar Reaper + Bladestorm + şu yakınından geçerken kılıçla vurma perk 'ü ile bayaa güçlü oluyor


baslarda oyle. oyunun ortasindan sonra melee ranger maymun oluyor. hele sonlarda hic goturmuyorsun bile. o yuzden oyun basi bir taneden fazla melee acmayin. sonra sadece kolay missionlarda squaddie traininge yanci yapin. baska bir ise yaramaz.

onerim kalan tum rangerlarda direk assault tipi gitmeniz.

not:commander+ironman bitirdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce bitirdim oyunu. Casual bir playerim buradaki arkadaşlarla karşılaştırınca :)

Bence oyun genel olarak güzel. En son Enemy Unknown 'u oynamıştım ( Enemy Within 'i oynamadım ) o yüzden EU ile karşılaştırmamda benim hoşuma gitti gayet oyun. Bitişi de güzel.

hemen bir eski X-Com'culara güzel şeyler hatırlatacak türden yapmışlar.

.

Evet Geoscape 'in eskisi kadar stratejik olmaması, vur-kaç görevlerin çoğunlukta olması dertli gözükebilir, fakat konuya gayet uygun olmuş bence.

200TL verilmez bu oyuna ama 100 TL verilir bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
performance update inden sonra bende cutsceneler lesh gibi oldu. (27 inch 2k monitor) bunlar optimizasyon yapmadi sanirim. bir haltlar kistilar.

fps artisi var ama kritik sahneler degildi hic birisi. oynarken fps dususum yoktu. dolayisi ile patch oncesi halini tercih ederim buna. ne kapattilar acaba da bu kadar farkediyorum 27 inch te?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Son görev abv. Direkt avatar rushlamak lazım sanırım. Gelen backupın ardı arkası kesilmiyor.


son gorev de ya 2 sniper colonel abanacaksin. hatta duruma gore 3 te olabilir. dogru experimental gearli full pure sniper = GG orada.

ya da psi bir asker ve salvocu bir abi ve yaninda bitirisleri yapsin diye bir sniper ile aoe.

not: commander ironman bitirdim oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...