Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2


Sam

Öne çıkan mesajlar

sadece oyunda değil motorda da fail o zaman bunlar. o kadar raytracingli falan redengine 4 kasmışlardı c2077 için. 

basın açıklamasına bakılırsa epic'le iyi anlaşmışlar. lisans falan yok karşılıklı geliştirecekler bi yandan da motoru. dersanelerin reklam olsun diye başarı getiecek öğrencilerden para almaması gibi olmuş. koca basın açıklamasında oyunla ilgili hiç bişeyin olmayıp sadece ue5 konuşmaları da zaten bunu gösteriyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CP77'nin neredeyse tüm failları W3ün aksine corpo pressurela erken release kaynaklıydı, bunun değiştiğine dair hiç bi emare yok ortada. O yüzden beni de heyecanlandıran bi haber olmadı.

Hatta daha bile umutsuzum cdprın gidişatı yüzünden, ilk 3 oyuna da benzemez, yet another streamlined bullcrap olur diyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

Project Sirius – New innovative take on The Witcher universe with a story for fans and new audiences. In pre-production and being developed by The Molasses Flood (60+ members)


Project Polaris – New Witcher trilogy in pre-production aimed to be released within a 6-year period following the Polaris release. Open-world story-driven RPG built on the legacy of The Witcher 3: Wild Hunt (150+ members)


Project Canis Majoris – Single-player open-world story-driven RPG set in The Witcher universe developed by an unknown 3rd party studio

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam'de geçen kış 15 lirayken henry cavill başganın gazıyla nihayet aldım ama ben de o yamayı bekliyorum. bir de netflix patch filan diyorlardı, suratsız cerılt'ı chad gamer deity henry ile değiştiren model de eklerler umarım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Daha geçen ay bu yıl sonuna kadar dediler, yine de gecikti demezler sanırım o kadar olaydan sonra. Ama bilinmez, firmaya güven kalmadı.

Tam olarak da firmaya güven kalmadı dediğimizden ama yetiştirmeleri lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

https://www.gamespot.com/articles/witcher-3s-free-next-gen-update-arrives-next-month-alongside-complete-edition/1100-6509117/?ftag=NLS-04-10aaa1d

4062744-next.jpg

Alıntı

Witcher 3's Free Next-Gen Update Arrives Next Month Alongside Complete Edition

Content inspired by the Netflix Witcher show is included in the Complete Edition.

anri başgan skin de versinler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...