Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2


Sam

Öne çıkan mesajlar

ben de 75 saatte bitirmiştim de bir çok şeyi ek paketleri alınca ısınma turu yaparım diye bırakmıştım. şimdi 10 saat dedikleri ek paket için girince 20 saatten fazla takıldım o sayede.

diğer 20 saatlik ek pakette 30-40 saatimi alır yine kalanları temizlerken =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

noddle said:

ben wild hunt dayım hala, çok heyecanlı oyun ya, haftasonları 1-2 saat oynuyorum hiç sıkılmadan. 19 saat oynadım, Henüz level 7'yim :)
Gwent oyununu da beğendim.


abi en kısa sürede bitirenlerden biriyim tam 75 saat sürdü. bu mantıkla 50 haftada falan bitiyor seninki kolay gelsin :D

Hakliain, 1 seneyi bulacak bu gidisle, napalim is guc + evlilik derken haftada 10 saat oyun oynayabiliyorum, 2 saat witcher kalani cs:go +lol :) ya peki level kac ile bitiriyosun asagi yukari bu oyunu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
axedice said:

Oyunda lineer lvl mantığı yok, quest lvllar gating gibi çalışıyor. Aradaki fark 6dan fazlaysa ekstra resistanceı oluyor mobların, 6dan azsa da fazladan damage alıyorlar genelde oneshot. Gereksiz onlarla uğraşmak. Niye 13. lvlda 22 bölgesine gidiyorsun?


abi velen'i full temizlemek istiyorum çünkü. belli mob'ları 7 - 8 level farkına rağmen 10-12 dakika süren combatlar ile kesebiliyorum.

reward falan çok umrumda değil. hepten challenge oluyor, hoşuma gidiyor.

bazıları çok zor tabi, mesela bi tane basilisk var hala kesemiyorum onu. ama ondan daha yüksek wyvern'ları kesebiliyorum vs. cyclops'u da dün kesemedim mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane golem var Güney'de, onu kesemedim. basilisk olmadı ama artık keserim herhalde. bir de işte dünkü cyclops. onun dışındakileri kestim kimi zaman one shot, kimi zaman 2 - 3 defa ölerekten.

npc level mantığını güzel yapmışlar. bölge bölge ayrılmıyor yani. iki dakka önce wild dog'lar ile uğraşırken karşında birden bire fiend buluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte open world, ama dediğim gibi gating mantığı var onu da lvl +- 6 ile tasarlamışlar. Bence de iyi bi tasarım değil ama story based olunca lineerliği sağlayacak bi yöntem işte, lvl scalingden daha iyi.

Ha 10dk vakit kaybetmek de çok gereksiz. Çünkü boss fighttan çok aynı şeyleri tekrar ettiğin bayık combata dönüyor sıkar oyun öyle. Sen kendi lvlındaki questlere git uzakta olsa da (misal veleni bitirmeden skelligeye git falan), istersen etrafı gezersin yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...