Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life


Wisp

Öne çıkan mesajlar

Korax said:



zaten büyük yenilik beklemiyorum yapımcının geçmişteki tutumu-acıklamaları sebebiyle .
vaadedilen magery yok.
archery biliyorsunuz ki hasar vermiyor.
zırh giymek icin artık stat yerine armory yetenegi istiyor. stat istemesi mantıklıydı
pek oynamadim ama statlar kaldirilmis gibi geldi bana.

diğer gozlemlerim;
***tuhaf-olmayan target sistemi aynen duruyor . önündeki koşan adama vuramama sorunu hala devam ediyor çunku;
***almanyadaki sunucusu 100+ ile 500+ ping arası degisiyordu bende.diger sunucular amerika ve honkonk'ta da pingler benzer.
https://treeoflifewiki.org/Special:IframePage/ServerStatus
yanlis anlamiyorsam ; linkten görebilirsiniz almanyadaki adam 120-150 ping alıyor. zaten yapimci ping geribildirim istiyor oyunculardan şu günlerde. sorunun farkındalar.
***pve hakkında tatmin edecek bir gelisme yok patch notlarinda.
*bol bol canta , binek , agaç , yeryüzü sekli , manzara , tasarlamislar , yapıları degistirmisler sagolsunlar .
***ortalama donanımlı pc ve minimum ayarlarla bile oyun oynanmıyor , fena kasiyor .
***baska guildin tezgahında veya terkedilmis bir [b]tezgahta çalışamıyorsunuz[/b] . mantık yok! bu da köyünüz civarında takilmayı zorunlu kılıyor . benim sevdigim dolasayim kesfedeyim kendime yeterim duygusunu yasayamiyorsunuz.
***60 tl sanırım binekler. almazsaniz rakibinizden kosarak kacamiyorsunuz.
***combat yetenekler hala kılıc cekic bıcak yay vb. özel yetenek büyü talent vb eklenmemiş.
***hala minecraft'taki gibi esya degistiriyoruz . dont starve'daki gibi kazdıklarımız ortalıga sacılıyor yanımızdan gecen lootluyor . oldurduklerimizin cesedi hala yok.
*** hala agır sandbox bana gore. yorucu, vakit yok
***eskiden kurt-kuzu oranı 1/4 olacak . suçlular cezalandirilacak (olduklerinde full loot dusurecekler + skill kaybedecekler + herkes onlara saldirabilecek ) diyen yapimci fikir degistirip 3 faction eklemis. buyuk ihtimalle suç cezasız kaliyor. kendiyle çelişiyor eleman. siddet olmayan oyun isteyenleri uzecek bu secim.
***hala durability sistem tüm yoruculugu ile duruyor !
***craft ile gelen esyaları npc vendora satabiliyorsunuz. bizdeki eskiciler gibi bir fırın+ bisiklete 3,5 tl veriyor.

olumlu gozlemi olan arkadasim yazsın lutfen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Faction seçimimi piçlerden yana kullandim. Pvpye donuk oyuncularin bunu seçeceğini duşundum. haritanın sol altından baslatiyor . sol ustte sovalyeler sag altta macarecılar . ortada tost yapiyor piçleri sanırım . sag ust yine tundra iklim .

agaclar devasa boyuta ulasabiliyor. göruşu cok engelliyor. Köy çevresine dikilip Defansif kullanılabilir. Hala otomatik ok atan kuleler mevcut

durabilitysi bitmiş silahlari da vendora instant satabilirsiniz.item alımı da instant 'T tusu ile menu aciliyor. 1700 online oyuncu maksimum . henuz yuksek lvl item satısı yok. ama kısa sure sonra meslek kasmadan sadece combat yeteneklerle de oynanabilir hale gelir oyun bu vendor sistemi ile .

Yüksek lvl bölgelerde yaratıklar 2 kez vurursa ölüyorsunuz. Archery yaratıklar eklenmiş. Kademe kademe bölge değiştirmek lazim. Eskisi gibi haritadan yer beğenip sehir kurma zor biraz

Tip tip yaratık eklenmiş bir kısmı armorlu karizma salyangoz armadillo kurbaga

ölürseniz dolasan npc hayata dondurebiliyor sadece. bu sayede hayaletken rakip baselere sızma sorununu da cozmus oluyorlar .

rakip factiondan köye yaklasinca otomatik kule hasarı aldim . ayrica bounty hunter sistem acık

akirafes said:

abi oynuyor mu acaba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

i5 islemci 8gb ram 1gb ekran karti ile oynayabiliyorum artik .
latency sorunu ekran karti ayarlarini degistirince cozuldu .

ping sorunu global devam ediyor.

Skill statları arttırıyor ama arayuzde açıklama yok

30 tl oyun 60 tl binek cantalari da alicam derseniz 35 tl * 2
toplam 200e yaklasiyor .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

henuz oynamadıysaniz tavsiyem
Oyunu almanızı oneriyorum. fiyatı 30 tl steam 4 arkadas alirsaniz 20 tl kisi basi . yapımcıya destek olursanız bir kac yıl icinde harika bir oyun olabilir . Ultima online tadını aldigim en iyi oyun . crafting cok ayrintili . haritanın dilediginiz bolgesinde sehir kale insaa edebilirsiniz . imal ettiklerinizi sehrinizdeki markete koyup satilmasini izlersiniz. https://treeoflifewiki.org/Mastery eski wiki bu

oyun hakkinda
oyun alfadayken yapimcıya kızgındım. resmi forumlara yazdim cevap vermediler. yaptiklari degisiklikler iyiden cok kotuydu . ping ve latency problemi yasayabilirsiniz. benim i5 ve 8 gbram ve 1gb ekran karti pvp icin yeterli degil. artik binege ulasmak kolay, pvp yapmak icin sebepler var . ricam arkadaslariniza aldirin , yapimciya destek olsunlar.


extradan satin alabileceginiz esyalar
yanılmıyorsam 3 ayri yere canta alabilirsiniz. oyun icin imal edilenlerin durabilitysi var. hasar alirsaniz bir sure sonra çöp oluyor. oyun dısı tl ile aldiklariniz süresiz. oyun ici imal edilen bineklerin de cagırma sınırı var. ama cok ucuza tek tık ile oyun ici satın alabiliyorsunuz. tavuk domuz okuz salyangoz kurbaga geyik vb hayvanlari evcillestirip binebilirsiniz. tl ile alirsaniz bineginizi cagırma sınırı sorununuz yok . binek 60 tl . cantalar 14 er tl civari. 150 +tl ye full esya olursunuz ve oyuna aylık odeme yok . binek ve canta ucretini gormezsek pay to win diyemeyiz.

eski oyunculara
yetenek cap hala var.
pvp
klavye hareketleriniz ile rakibinizin yakın dovus saldirisından kurtulabilrsiniz. aktif dodge var diyebiliriz. saldırı yaparken kosma hızı buyuk oranda dusuyor . yakından vurmak icin rakibin dibinde olmanız , spear ile vurabilmeniz icin rakibinizle aranızda x kadar ama y den dusuk bir range olması gerekiyor . ayrıca shift tusuna basılı tutarsanız saldirinizi bonus bir yetenek ile kullanıyor ( stun tek el / extra dmg cift elli silah ) . cift elli ile bonus saldiri buyuk stamina yiyor . stamina regen base haliyle sabit . sprint yine stamdan yiyor . henuz bow hasarını tecrube etmedim . ama yakın dovus bu haliyle bile eglenceli . yuksek donanım ve iyi baglanti ile eglenilebilir.
factionlar discord uzerinden organize olmus durumda. guildler ortak hareket ediyor .

kaleleri toplar ve okcu kuleleri koruyor

silah bonuslari
bıcak chance to hit kanama etkisi, kilıc ile bonus pasif block, axe bonus kritik hasar , spear chance to hit armor ignore , hammer ile chance to hit reduce target armor for a while

en degerli materyalin toplandigi bolge haritanın ortasinda ve burda da savaslar yasaniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

ama cok ucuza tek tık ile oyun ici satın alabiliyorsunuz. tavuk domuz okuz salyangoz kurbaga geyik vb hayvanlari evcillestirip binebilirsiniz. tl ile alirsaniz bineginizi cagırma sınırı sorununuz yok . binek 60 tl .


abi oyunun pazarlamacısı falan mısın "TEK TIKLA ALABİLİYOSUNUZ" falan ahaha çok ucuza dediğin para oyunun 2 katı.

Görüntülü tanıtım isterim ben, "şu elimde görmüş olduğunuz şahane oyun..." diye başlasın video, o zaman alıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düzeltme
kalkan özel yetenegi sersemletiyor.
daha once yakın dovus silah icin yazmistim pardon.

oyun ici imal edilen binekleri market penceresinden tek tık ile 1 silvera ( ucuz) satin alabiliyorsunuz. tavuk okuz domuz vb . yanlis anlasilmis . tl ile binek almak zorunda degilsiniz. oyun 20tl
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba
Nakre said:


pek farketmiyor.

4 arkadas alirsaniz 89/4 =22tl oyun
tek basiniza baslayacaksaniz 31tl settler
adventurer paketinde fazladan kucuk kaybolmayan bir canta ile basliyorsunuz 39tl

avrupa sunucusunuz pingi bizim icin en iyisi . sectiginiz factionın chatinden yerli yabancı arkadas edinebilir 'g' tusu ile guild basvurularinda bulunabilirsiniz. ben kendi guildinizi kurmanizi oneririm . köy nasil insaa oluyor gormus olursunuz .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
tiLi said:

https://store.steampowered.com/app/595690/One_Hour_One_Life/
şöyle bişi var konsept bana tree of life'ı hatırlattı ama çok daha hızlı, sosyalleşmeye fırsat bırakmayan bi tempo var gibi


oynamadım ama bir keresinde yayında izlemiştim sanırım zipzip oynuyordu. çok saçma bi oyun ve aynı saçmalıkta hikayelere yol açabiliyor. biraz zaman tanımak lazım. şu mesela oyunun nerelere gelebileceğini biraz anlatıyor.

review

Wow this is something else. You have to play it.

1st life
My first life I was a mother and I didn't know how to do anything, i picked up my child and said "I'm new but i will protect you"
I got a reply "O"
We ran into the forest and then i was brutally attacked by a boar, holding my intestines in I told the little one to run but she stayed by my side. We died together.

2nd life
I spawned 2 minutes before my brother and was given the name Anna, after that mother said "oh" when my brother was born.

Then never came back...

3rd life.
I was born to a on a berry farm... I wouldn't quite call this a village. My mother picked me up and dumped me in the middle, i was then picked up by grandmother Miravalentia Strong. She fed me and after naming my elder brothers ferret & mink, I was given the name birdie. (She was a creative woman)
I lived quite good for a toddler I was fed when i asked to be fed and wasn't killed by any random animals.

As I walked towards the edge of the village I would find piles and piles of bones 3-4 at a time it was during my little wonders around the village that I found my other brother wolf and a few of my cousins specifically brusha.
Brusha was great he told me all I needed to do was water the plants, he gave me a bowl and showed me where the pond was to get water and that was it, as long as i watered the plants everyone would have food and we would all live happily ever after. Finnaly a succesful playthrough...

After coming back one evening from getting water i noticed it had gotten quiter and more sparse, all my animal named brothers were nowhere to be seen and neither were my cousins.

(I was a brown girl with long black hair my cousins either had white skin with blonde curly hair or ginger straight hair and white skin)

It was just me and my brother mikana (Who was blonde with curly hair) , I asked him "what happened to everyone?" he replied

"They died, I guess"

I saw the grave of bones for my grandmother awhile back but assumed she died from old age... not starvation...

Nevertheless it was just us left now. He asked me what I could do and i told him I watered the plants, he said he'd bring the fresh soil and that was it for us until I developed into a woman.

On the way to the pond I had my first child, I picked it up before I could read the "your son/daughter" text and said "You are alex" and so my first daughter was called alex.

After everyone in the village died from starvation previously mikana was rather worried about me having children and wanted me to abandon alex at first I agree'd but then let little alex follow me around as i watered the plants, I fed her while mikana was out fetching soil for the berry bushes.
Alex was very smart for her age and once she could feed herself went off on her own to and became a real asset to the group.
Next came woodley and Maria Alex's younger sisters I loved my kids but I forgot which one was maria and which was woodley a few times. we all laughed and continued to water the plants.
As the kids grew up they would ask me complex questions that had nothing to do with water or plants like "how do I make a well" I would always say "ask your uncle"
Mikana my brother was very smart he would say wild things like "i want to build a resteruant", meanwhile i was just content with watering the plants with the kids.

I would have my first son and my last child which i called "lasson" (last son), he was curious and would ask his uncle all sorts of things they would run off together and have fun building their crazy things even alex would join in sometimes.

I hadn't seen maria or her daughter Niomi for awhile but I was so busy looking after all these new faces showing them how to water the plants i barely had time to search, the best I could do was ask alex and Woodley who both said they hadn't seen them in awhile.
I never would see maria or niomi again.

Alex had a daughter called elsa and woodley had so many children I forget all their names.

Elsa was bitten by a snake on the way to one of the ponds the entire village was devestated by this loss and by now I was an old woman.

Mikana and I sat alex and Lasson down while the grand children ran around and we told them the history of our village/farm. How everyone had died previously and we said it was paramount that they build this "well" contraption as a few ponds had dried up.

Alex and Lasson swore they'd make the well so a tragedy like that never befalls the village.

After that I picked up my great grandson humble and took him to the well I used to get water from, he replied "kl" and ran back to the village.

I stayed there and looked on I was so happy.

I died shortly after.

Game of the year here.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...