Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network


akirafes

Öne çıkan mesajlar

Ben bilmiyordum, bu diziyi izleyip morfin kırıp burnumdan çeksen Elliot olur muyum diyenler olabilir, bilinçlendirmek için paylaştım.

Burundan çekilen morfin ile O.D. olup ölmek de mümkünmüş mesela biliyor muydun? Bağımlılığın oral kullanıma göre daha yüksek olduğunu mesela?

Morfinin uzun dönem etkileri

http://images.addictionblog.org/cherrycake/wp-content/uploads/2014/12/Long-Term-Effects-of-Morphine-on-the-Body-640x2635.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4. bölüm

4. bölüm bitse de başka bi şey izlesem dedirtti resmen, 40dk aralıksız bad trip gördük ya la. Dizi olsun, kitap olsun, film olsun, bile bile hata yapıp "napalım böyleyim işte" kafasına giren karakterler oldu mu sempati duyamıyorum. Alpha olun lan az. Arkadaş yapmıyorum u...u, yapmak da istemiyorum, yapanı da anlamak istemiyorum, niye bu kadar göze sokuyosun, "bak bak böyle işte hayatları" diye.

Bi de şu dream sequence konusu. Karşılaştırmak yanlış belki ama ledditte falan millet söylenince "ya Sopranos'ta da 50dk izledik" diyenler olmuş. Yorum bile yapmaya gerek yok.

Fucking dropped

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

beşinci bölüm

mr robot bu sefer gerçek kişiymiş gibi davrandı?




Bende aynı şekilde düşünüyodum, ama tek bi yerde çok pis ele verdi hayalet olduğunu. Son bölümde binada tur attıran adama atar gideri yaptıktan sonra vicdan yapıp tam özür dileyecekken, hani tam dilinin ucuna getirmişken "sakın özür dileme" diye atladı.

Adamı göremiyo, sadece konusarak iletişim kuruyo, ama ne zaman ne diyiceğini saniyesi saniyesine biliyo?

yoo dostum yoo..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bölüm çıktı

Altıncı bölüm

Plot'un ve ilk yaratılan havanın sürmemesine bozulduk falan ama ilk bölümü başka bişey gibi anımsayıp devam edebilirim ben bu diziye.

Evet tamamen farklı yöne/atmosfere dönüştü evrildi özellikle altıncı bölümde ama GÜZEL beağbi... Ben keyif aldım.

major spoiler. ÇOK SPOILER izlemeden açma

Sheila MAJOR karakter sanıyordum ve çok şaşırdım. Keşke devam etseydi. Güzel kızdı iyi oynuyordu önemli bir figürdü bence dizi için.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...