Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüksek Lisans Tavsiyeleri


Theridone

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

"roket adam" said:

Toplanın yamacıma:

Yeni Yüzyıl Üniversitesi İSG Tezsiz

1.5 yıl tecil hakkı + diploma + İSG B sınıfı sınavına giriş hakkı: toplam 6000 TL.

Nefes almanız ve paranız olması dışında hiç bir şartı yok. Kayıtlar sanırım 2'sine kadar devam ediyor. Daha ucuzunu bulamadım kaydı yaptırdım.


devam zorunluluğu var mı, b sınıfı belge işime yarar bitirirsem.


b sınıfı belge (sınavı kazanırsan) işe yarar ama yapılacak iş değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bu süreçlerden geçen birisi olarak durumumu yazayım.

bilgisayar mühendisligi yüksek lisansına kayıtlıydım. tezli kayıt oldum çünkü fiyatı aynı 3 dönem yerine 4 dönem ve 1 yıl da tez süresi veriyorlar. çok kasmadan bir tez yazarım belki olmazsa da sallarım demiştim.

ilk dönem hiç ders veremedim çünkü baya kol gibiydi dersler (kriptoloji-computer vision falan zorunlu dersler). böyle olunca dediler bu sene sonunda belki de bu dönem atılırsın çünkü tez verme durumuna hiç gelemiyorsun dediler. mühendisligin öyle uyuz yanı var 4 dönemde 12 ders vermen gerek bir dönem kötü geçti mi bittin direkt onu bilmiyordum ben.

benim bildigimden farklı olarak kaydın yokken askerlik süreci başladıgı an artık okula kayıt olamıyorsun. bana hep demişlerdi kaçak durumunda olsan bile bir yere kayıt olunca sorun olmuyor diye. bahcesehirdeki adam ısrarla kayıt almayız dedi. ben de riske girmemek için kaydımı sildirip işletmeye kayıt oldum aynı gün.

tezli işletme -mba. 4 dönem 8 ders mühendislik falan uğraşamam kafa rahat olsun o kadar para veriyorsam da bir iki birşeyler ögreneyim baya iyi bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

o ne işe yarıyo


Mezunların İstihdam Profilleri.

Denizcilik Turizmi Yüksek Lisans Programı mezunları hem özel sektörde hem kamu sektöründe birçok farklı pozisyonda istihdam edilmektedir. Mezunlar özel sektörde faaliyet gösteren deniz turizmi ve yatçılık sektörünü oluşturan ve hızla gelişen yat işletmeciliği, yolcu ve kruvaziyer gemi işletmeciliği, marina işletmeciliği ve deniz turizmi işletmeciliği alanlarında orta ve üst düzey yönetici pozisyonlarda çalışabilmektedir.

Hay halay başını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

mühendisligin öyle uyuz yanı var 4 dönemde 12 ders vermen gerek bir dönem kötü geçti mi bittin direkt onu bilmiyordum ben.


Master boyunca 7 ders alıyosun kredili ya başka bir şey almana gerek yok. Hatta master'da tez dönemi diye bir şey yok ki ders alırken gayet rahat tez yazmaya devam edebiliyosun. Master yapmadan direk doktoraya başlarsan da 14 ders vermen gerekiyor (3 senede).

Doğrusu bahçeşehir denmiş, okan-tier üniversite.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu yök'ün abv, ortalamam kendi okuluma göre 72 oluyor, yök'ün tablosuna göre 56.çoğu üniversite sadece yök'ün tablosunu kabul ediyor.sıralamaya giremiyorum o yüzden başvuralarda.

yüksek lisans yaptığım okulda 22 haziran'da dönem bitecek.dersleri veremezsem ilişiğimi ne kadar sürede keserler?yesevi'nin kayıtlar 27 temmuz da başlayacakmış, askerlik sorunu çıkmadan tekrar kayıt olabilir miyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
sostizm said:

http://denizturizmiueyl.deu.edu.tr
Buradan bakın

Haziran ortasında tecil bitiyor. Yüksek lisans için buna bakıyorduk arkadaşla ama gerekli belgelerde 2 adet referans istiyor bu ne kadar gerekli? Referans mektubu alacağım kişiler yakında değil sorun o
6) Referans mektubu 2 adet (akademik personel veya üst yöneticiden )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...