Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Cons

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Facia maçlardan sonra ortalarda görünürlerse olmaz. Çünkü Sostizm Galatasaraylı biz ise Galatasaraylı değiliz. Biz sadece takımımızı eleştiririz. Onlar ise zor günlerde bile takımlarının hocalarının arkasındadırlar.


Yensende yenilsende seninleyiz felsefesi var. Kimisi kötü durumlarda çok fena eleştirir ki düzeltsin diye kimisi ise her durumda kabul eder sonuçta futbol der. Bu sebeple sostizmin üzerine fazla geliyorsunuz gibi geliyor bana. Buradan ne kadar yanlışları eleştirsekte bizi duyan, kaale alan yok. Bu kadar harap etmeye de gerek yok kendimizi

kizillelma said:

Sneijder 2 yıl için maç başları ile 10 milyon Euro alacak.


Sabri, burak , selçuk vs bakınca gayet iyi. Sneijder de kendini takım iyi olsa da kötü olsa da vermeli . o bir profesyonel. Bundan 10 yıl sonra selçuk, burak tan daha çok sneijder hatırlanacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Eh iyi böyle böyle gs de ilk 5'e girdi nihayet. Önce ts şimdi başakşehir, dolu dizgin gidiyor. Beşiktaş da faulle ofsaytla idare ediyor, sonra hepsi birleşip şikeci fener diyorlar :D.


bravo merve çk iyi tspit canımcım :9 : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muslera ateşle oynuyo asdf. bebekyüzlü demezler aksam simidi gibi çıtır çıtır götürürler.

"Dört senedir buradayım ve dört senedir eleştirilen bir Galatasaray var. Ama bu dört seneye baktığınız zaman Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray. Bazıların sesi kesilmiyor ve eleştirilerine devam ediyorlar ama bu eleştiriler bizi etkilemiyor. Biz her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon başından beri ben de benzer şeyler söylüyorum gülüyor millet bana.Verilen yanıtlar şu sözcüklerden oluşuyor genelde: Denge, Hamza, Burak, birde sfdfsf. İlk maçlarımızı kaybettiğimizde - en kötü futboldan sonra bile söylediğimi tekrarlayayım. Hatta Bold yapayım

Şampiyonluk ihtimalleri

GS %35
FB %30
BJK %20
Diğer %15


Sezon başı olasılık değerlerim böyleydi halen de değişmedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

fb gs %30 diğer %15 asdfsdf. inanılmaz ya sostizm.

İnanamadığın kısmı anlamadım. FB%30 GS %35 toplam %65. Yani %65 ihtimalle bu ikisinden birisi olur diyorum. Üç büyükler hariç kalan 15 takımın şampiyon olma ihtimali %15, eşit versen bile %1 ihtimalle bir tanesi şampiyon olabilir diyorum. Trabzon ve Bursa şampiyonluk yaşadı bu ligde ama olasılık düşük diyorum. Sanırım inanamadığın kısım diğer kısmı fazla yüksek vermiş olmam, doğru mu anlamışım? Yoksa FB %30 mu inanılmaz yüksek? Sence inanılır ihtimal nedir yazmadığın için sadece fikir yürütüp açıklamaya çalıştım.

applev0dka said:

gs %35 içinde hakemlerden gelen bonus % kac onu da açıklarsa daha açık bir tahmin olur.


Açıklayamam. Ama şunu biliyorum, GS'nin bu güne kazandığı 20 şampiyonlukta da hakem etkisi olmuştur. %sini bilemiyorum. Fenerin 19, Beşiktaşın 13, trabzonun 6 hatta Bursanın 1 şampiyonluğunda da hakemlerin etkisi olmuştur. Hatta FB ve GS hakem etkisiyle tüm diğer takımlardan daha çok haksız puan kazanmıştır. Bu sene her kim şampiyon olursa ayni listeye ekliyebilirsiniz ama BENCE %35 ihtimalle bu takım GS olacak.

Umarım açıklayabilmişimdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...