Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Cons

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Mersinin aldığı 2 puanın 1 puanını bizden alması !!!


Geçtiğimiz yıl durup dururken Balıkesir'e yenilmemiz gibi. Adamlar ondan sonra ligin yarısına kadar maç kazanamadı resmen.

Bu arada ciddi anlamda geçtiğimiz sezonun benzerini hatta aynısını yaşıyoruz. ŞL'deki rezillik ligde saçma sapan bir galibiyetle öteleniyor falan. O zaman da Prandelli ile Karabükspor'u ne bileyim Kasımpaşa'yı falan yeniyorduk. Bakalım bu sefer ne olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Yönetim değişebilir, teknik ekip bu sezon + 3 yıl daha yerinde kalsın. Kesin güvence de verilsin ki rahat rahat çalışıp uzun vadeli plan yapabilsinler.


Facia maçlardan sonra neden ortalarda görünmüyorsun bir de onu söylesen. Ayrıca hangi planlamayı yapacaklarmış? Orta sahada iki tane yumuşak oyuncuyla sezonu götürme planı mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de eleştiriyorum. Orta sahanın göbeğini hiç beğenmiyorum. Bilal yetmiyor, Melonun yokluğu çok hissediliyor. Burak'a mutlaka Umut'tan daha iyi bir yedek bulunması lazım. Ammaaa kalıcı başarı için BAŞARILI bir teknik heyete güvenmek, elbette ki ben tüm TD'lerden daha bilirim bu takımı diyen MAL taraftarın gazına gelmemek şarttır.

Her TD'nin arkasında da durmadık heralde.

http://www.yarisaha.com/wp-content/uploads/2014/09/Galatasaray1.png

Bu futbolu oynatan pranedelli UYGUN DEĞİL dedik. Ama geldiği gibi 3 kupa kazandırmış, millete alay konusu olmuş takımdan TAKIM kuran hocaya da biraz saygı duymak lazım. Daha girip de kaybettiği kupa/lig olmadı admamın yahu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışında olduğum için maçı izleyemedim. Özete ve kadroya bakabildim ama şimdi.
Gol çok net el ama kısmet. 2. gol için Umuta yeteneksiz diyen arkadaşlara çok sevgiler.
Sneijder sanki ateş etmiş kaleye, pas atmaktan ziyade. O topa yetisip, ayağının ucuyla dokunup, kalenin içine sokabilmesi büyük başarı. Burak bunu yapamazdı mesela. Tam bir Umut golü olmuş.

Kadromuz idealden uzak. Bilal ve Sinanla maça başlamak saçmalık. Denayer bek oynamamalı. Podolskiyi solda gole yakın kanat forvet olarak oynatıp ilerde Umut arkasında Sniper ve yanında Yasinle başlamalı. Sinan gene kabul edilebilir, ilerde Umutla başlanırsa. Ama 2 tane fiziksiz ve güçsüz, defansif oyunu çok zayıf olan orta saha ile oyuna başlamak resmen intihar.

Umarım iyi bi forvet ve ciddi bi defansif orta saha alınır devre arasında. Chedjou da denenebilir orada, Denayer göbeğe ve Sabri de beke çekilerek. Fakat Chedjou orta saha da denenmeyecekse Hakan Balta - Chedjou göbekte Denayer bekte olabilir. Cidden kadromuzun daha belirgin olması lazım. Devre arasında transfer şart.

Hocanın daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çünkü eminim ki Avrupayı bırakıp lige odaklanırsak şampiyon olabiliriz bu kadroyla bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...