Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Cons

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe Molde maçındaki FB taktik ve dizilişi gerekli.

Kadro kalitesi olarak kat kat ezecek kadar güçlü, sahadaki en çelimsiz oyuncunun bonservisi rakip takımın toplamından fazla edecek yani sahadaki mücadeleyi kazanmaya fazlasıyla yeterli olacak doygunlukta kadroyla, ama kadro ahengi olmadan sahanda Pereira diziliş ve taktiğiyle çıkıp sonra 3 gol yiyerek 90 dk sonunda saha dibine çökeliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de dengeli çözelti çökeltisi var. Dengeli hesaplı bir karışım çıkartıp bu çözeltiyi kendi haline bıraktığın ve karıştırıp sürekli yenilemediğin için zaman içinde yerçekiminin de etkisiyle dibe çökeliyor. Bu da GS'nin bu sezonki durumu. Taktik, diziliş açısından herhangi bir GS maçı referans alınabilir.

BJK ise şekersiz çay dediğimiz olay. Sağlıklı ama tatsız tuzsuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özbek yine ekonomik durumu düzeltiyoruz, aslında mühiş icraatlar yapıyoruz, herşeyin suçlusu Aysal tarzı konuşmuş. Erdoğan Andilli, Ontiviero tarzı transferlere para vermiyoruz artık falan demiş. Jem Karacan'ı falan görmüyoruz sanıyoru herhalde.

GS her zaman kötü yönetilirdi, iyi başkan nadiren çıkıyor, onu da GS liselileri 2-3 sene de hallediyordu zaten, ama bu kadar kötüsünü, bu kadar samimiyetsizini görmedim. Üzerine bir de dalga geçer gibi palavra atıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...