Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Cons

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

bruma icin 12m + 1m imza parasi. 13m yani toplam. kacirmisim dedigin 2m yi gecemez maddesini. maasi icin de 3 yilda 3m odediniz, yani 16m. adami satarsaniz 9.5'a satmis oluyorsunuz, gercekten basabas.

ayrica telles'i daha satmadiniz, kar etmediniz yani.

bruma'dan her turlu zarar ediyorsun da, hesap kitabi yaparken oyuncunun maasini maliyete koymak biraz sacma geliyor bana. bonservis+bonus+imza parasi okey ama maas ile maliyetini yapmak abes. farkli seyler.

kulubun maasli oyuncusu olarak adam 2 senedir cl'ye giden takimda oynadi, bir de lig sampiyonlugu kaldirdi. sportif basari sagladi, yani kulubun ekonomik girdilerini yukseltti emeginin ve aldigi paranin karsiligi olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ironik olarak bizim sorunumuz bonservis degil, yuksek maas giderlerimiz iste. gecen dursun anlatiyordu bu kulup bonservis odemis, transfer zarari etmis diyordu. sacmalik. bu ulkede porto modeli falan oturamayacagindan surekli olarak bonservisde arti veremezsin. bu sene iste bursaspor ihya oldu fener sayesinde. anlik transfer basarilari. veya besiktas muhtemelen tarihinde ilk kez transfer artisini bu yaz verdi demba sayesinde.

sorun maaslar. takim sampiyon olup cl'de son 16 yaptigi halde mevcut giderlerini ancak karsilayacak geliri elde edebildi yillardir. cunku bizim odedigimiz maasin daha azina atletico cayir cl finalleri yapiyor, la liga alip cl'de galibiyet streakleri atiyor, u. bizdeki maasin hakki her sene cl'de ceyrek finalleri goren takim. yoksa atleticoda bu sene sattiklarinin uzerine 25 mio koyup harcadi. zarar mi etti yani adamlar?

dalga geciyoruz falan ama besiktas totalde bizim maas butcesinin yarisina oynayan bir takim. bu lig icin gayet de yeterli iste. gecen sene bilic essegi olmasa ya da bir sneyderleri olsa kupa besiktasa gitmisti.

bizim mac basilari falan koyunca 65 milyon euroya ulaşan bir maaş giderimiz var. beşiktaş bunun yarısına oynuyor. su ligde sampiyon olabilecek takımı 30 mio'ya rahatlıkla toplarsın. hele yabancı sınır kalkmışken gidip podolskiye 3 mio maas baglayacagina 3 tane cayir cayir top oynayacak adam getirirsin, paran artar bile. katar olma luksumuz yok yani. durumun ozeti bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...